10 bin TL'ye kadar 2K monitör tavsiyesi

SoCreation

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, uzun süredir 2K monitör arayışındayım. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun süre götürsün istiyorum beni asla pişman etmesin.
Karma kullanırım FPS hikaye dizi film vs. önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 10k.

Renk konusunda sıkıntı yaşar mıyım gözlerim çok hassas canlı güzel renkler görmek istiyorum.

Dell G3223D nasıldır? Hangisini almalıyım verdiğiniz önerilerden?

AOC Agon AG275QXN'i de buldum. Genellikle @Saint Lucia hocam önermiş 10k fiyat bandında hala alınır mı hocam.

Son düzenleme:

AOC Agon AG275QXN'i de buldum. Genellikle @Saint Lucia hocam önermiş 10k fiyat bandında hala alınır mı hocam.
Güzel monitör ama VG27AQ1A almanı tavsiye ederim yakın zamanda ben de alacağım.Ama 31 inç isterseniz 2 bin fazla verip Dell markalı olanı da alabilirsin.

AOC Agon AG275QXN'i de buldum. Genellikle @Saint Lucia hocam önermiş 10k fiyat bandında hala alınır mı? Hocam.

TUF'ların en başarılısı yukarı da önerilen modelidir. Ergonomik olarak kısıtlı olsa da üzeceğini sanmıyorum. Renk konusunda da başarılı ama muazzam değil. Bir AOC'ya da MSI havası alamazsın.
M27Q'da güzeldir. Sadece sub pixel boyutu BGR. Bu yüzden metin netliği kötü. Başka kusuru bulunmuyor.
Dell ve Agon ise benim favori monitörümdür. İkisi de üzmez.

Peki dell mi alırdınız agon mu? agon va panelmiş sanırsam motion blur varmış dell'de de mevcut mu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…