10 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
10.000

MrVacker

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 256F
Selamlar MSI MAG 256F 24.5 inç 180Hz 1920x1080 IPS monitör kullanıyorum. Son zamanlarda kendi kendine ölü pixeller oluşmaya başladı ve araştırdığımda Technopat'ta bu sorunu yaşayan insanlar olduğunu fark ettim. 2K 144≥ IPS monitör arıyorum, aşırı fazla bir bütçem yok. AMOLED almak istiyordum fakat fiyatları aşırı pahalı olduğu için almayacağım. Maksimum bütçem 10.000 TL yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar MSI MAG 256F 24.5 inç 180Hz 1920x1080 IPS monitör kullanıyorum. Son zamanlarda kendi kendine ölü pixeller oluşmaya başladı ve araştırdığımda Technopat'ta bu sorunu yaşayan insanlar olduğunu fark ettim. 2K 144≥ IPS monitör arıyorum, aşırı fazla bir bütçem yok. AMOLED almak istiyordum fakat fiyatları aşırı pahalı olduğu için almayacağım. Maksimum bütçem 10.000 TL yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartiniz nedir? Her ekran karti 2K da iyi performans vermez.

Gigabyte RX 7600XT Gaming OC 16 GB.
Maalesef 1080p ye uygun ekran kartiniz hocam. 2k da zevk alamazsiniz.

Butceye gore bu ikisinden birini oneririm.

Maalesef 1080P'ye uygun ekran kartiniz hocam. 2K da zevk alamazsiniz.

Hocam kart 1080p de aşırı fazla FPS veriyor. 2K olarak Gaming testleri izlediğimde gayet güzel performans verdiğini düşünüyorum. Benim için stabil 60-90 FPS vermesi yeterli 2K çözünürlükte benchmarklara da baktığımda verdiğini görüyorum.

Bütçeye göre şunlara bakılabilir o zaman

Secenekleriniz bunlar o zaman hocam.

1-ASUS
2-GİGABYTE
Aradığım fiyat bandında bu ürünler var sizce hangisi daha mantıklı ya da başka öneriniz var mı?
İyi degil hocam ikiside maalesef.

Önerileriniz için teşekkürler bu attığınız linklerdeki hangi ürünü önerirsiniz?
Sizce hangisi daha iyi?

Benim kullandığım monitör öneririm sadece kullanımı rahat değil yanında monitör standı alırsan kullanması daha rahat olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı