Bende hâlihazırda GameBooster G918 Red Switch klavye ve Glorious Model O2 kablolu mouse var. Anlık heyecanla bunları aldım, bana kablosuz lazım daha çok. Ne önerirsiniz?
Razer Viper V2 Pro'nun sensörü 3950 şu an bütün son nesil mouseler 3950 çıktığı için V3 dışındaki herkesin aynı sensörü var ki v3'ün sensörü daha iyi olmasına rağmen gecikme daha az olmuyor size önerim Lamzu maya X / Lamzu mini champion / WLmouse. Ayrıca arkadaş yukarıda aşırı fazla yanlış bilgi vermiş Lamzu mini Pro V2 8 k diye bir şey yok o Lamzu mini champion. Lamzu maya X ve normali claw değil bütün tutuşları içeren tutuş şekline sahip.
Tutuşunuz palmsa V3 Pro Lamzu maya X WLmouse bakabilirsiniz clawsa yine WLmouse Lamzu maya X ve champion alabilirsiniz. Ayrıca bu mouseler neredeyse aynı sensöre sahip olduğu için teknik farkı hissedemezsiniz hepsi üst seviye elinize göre alın yani.
Lamzu mini Pro'yu karıştırmışım sen deyince fark ettim. Bu farelerin hepsini denemiş birisi olarak yorumları attım dostum tutuş şekillerinde hiçbir yanlışlık yok.
Bilmeden konuşuyorsun maya ya claw tutuş özel demişsin güldürme maya serisi her tutuş şekline özel.
Özel demiyorum dostum hangi tutuşun hangi mousta daha rahat uygun olduğunu yazdım. Yazdığım farelerin hepsi her tutuşa uygun tabii ki ben hangisinin hangi kullanımda daha rahat olduğunu belirttim eminim ki maya X i hayatın boyunca kullanmamışsındır muhtemelen hatta dokunmamışsındır bile çok bilmiş gibi bilmeden konuşuyorsun tarzında yorum atma dostum. Maya X i 3 ay kullandım palm tutuşa çok uygun bir mouse değil claw daha rahat o farede. Yazdıklarım zaten claw palm hangi şekilde tutuyorsa uygun hepsine sadece hangisini hangi tutuşta daha iyi olduğunu belirttim.
Hahahah komiksin vallaÜniversal tutuş olarak geçiyor sen daha rahat durdun diye ona özel olduğu anlamına gelmiyor direk claw yazınca adam claw mousu sanacak bilmiş bilmiş konuşuyorsun çok biliyorsan yanlış bilgi vermeye devam et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.