10 bin TL'ye koltuk önerisi

Aquilae

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 bin TL bütçem var. Uzun zamandır araştırıyorum kafam çok karıştı birisi övüyor birisi gömüyor. Uzun yıllar gidecek kumaş bir koltuk istiyorum. Önerilerinize açığım.

Yaklaşık 10 bin TL bütçem var. Uzun zamandır araştırıyorum kafam çok karıştı birisi övüyor birisi gömüyor. Uzun yıllar gidecek kumaş bir koltuk istiyorum. Önerilerinize açığım.
Boyunuz uzunsa ve kalıplıysanız hawk future öneririm.

Ben kullanıyorum. Koltuk çok sağlam bir koltuk. Otururken bayağı güven veriyor. Ama gayet büyük ve geniş. Bana bir tık büyük geldi.

Şu anda benim de en yakın olduğum koltuk bu parça konusunda sıkıntı yaşadınız mı? Bazı parçalar sorunlu gelebiliyormuş.

Şu anda benim de en yakın olduğum koltuk bu parça konusunda sıkıntı yaşadınız mı? Bazı parçalar sorunlu gelebiliyormuş.
Hayır ben sıkıntı yaşamadım. Sadece şu var; sanırım zamanla deforme olmasın diye bir kol ile ileriye ve geriye hareket edebilen yaslandığımız kısımda bir boşluk mevcut. Yani sabit dururken elimle tutup bir miktar ileri geri hareket ettirebiliyorum. Aynı durum salıncakta da mevcut. Bence bu sürekli yüke binmesin, zorlanmasın diye yapılmış. Koltuklardan çok anlamam ama bana mantıklı geldi böyle olması. Kemik gibi sabit olsaydı, o şekilde tutan parça zamanla deforme olurdu herhalde.

Atılan Hawk en iyisi al geç beğendiğini.

Pekala sanırım alacağım Amazon olduğu için iade konusunda sorun yaşamam diye düşünüyorum. Yardım için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…