10 bin TL'ye konsol önerisi

SyrseOne

Kilopat
Merhaba. Konsol almayı düşünüyorum 10k civarına hangi konsolu önerirsiniz? PS4 PS4 Pro ve Xbox One X düşünüyorum. Avantaj dezavantajları nelerdir? Çoğu kült oyunu da oynamadığımı ve güncel FIFA gibi oyunları oynamak istediğimi göz önüne alırsak hangisi mantıklı olur?

Merhaba. Konsol almayı düşünüyorum 10k civarına hangi konsolu önerirsiniz? PS4 PS4 Pro ve Xbox One X düşünüyorum. Avantaj dezavantajları nelerdir? Çoğu kült oyunu da oynamadığımı ve güncel FIFA gibi oyunları oynamak istediğimi göz önüne alırsak hangisi mantıklı olur?

PS4 Pro olabilir exculsive oyunları çok güzel yanlış yazdıysam özür dilerim ama yeni oyunları beraber oynamak istiyorum derseniz 2. el Xbox Series S

PS özel oyunları oynamak istiyorsaniz PS4 Slim kasa düşünebilirsiniz. Bunlarla işim yok diyorsanız Sahibinden'de 2.el Series S ilanlarına bakmanızı öneririm örnek bir ilan ektedir.

Series S

Bende Xbox Series S var az kullandım 10k verebilirim orijinal koluyla istersen sorunu yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı