10 bin TL'ye Logitech G29 alınır mı?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 10 bin TL'ye sıfır Logitech G29 almak istiyorum. Sizce almaya değer mi? Başka önerebileceğiniz daha iyi bir set var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samimi fikrimi söylemek isterim bu konuda. Daha önce kaliteli bir direksiyon kullanmadıysan eğer mutlu eder seni. Ben de severek oynuyordum çabuk sıksa bile. Ancak geçenlerde 5 gün gibi bir moza direksiyonu deneme fırsatını bulunca bu ürüne 5 bin lira bile verilmeyeceğini anladım. Karar sizin tabi.

Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
Tahmini ne kadardır kullanıyorsunuz? Bazı yerlerde aldıktan 1-2 gün sonra kullanmadım falan diyolar. O yüzden biraz endişeleniyorum.

Samimi fikrimi söylemek isterim bu konuda. Daha önce kaliteli bir direksiyon kullanmadıysan eğer mutlu eder seni. Ben de severek oynuyordum çabuk sıksa bile. Ancak geçenlerde 5 gün gibi bir moza direksiyonu deneme fırsatını bulunca bu ürüne 5 bin lira bile verilmeyeceğini anladım. Karar sizin tabi.
Hocam şuan evde ucom adlı menşei belirsiz bi firmanın 270 derece direksiyon seti var. Ara sıra onda bile forzaya girip biraz oynuyorum. Yani dediğiniz firmanın ismini duymuşluğum var ama hiç denemedim. Sizi ne kadar da sıktı?

Hocam şuan evde ucom adlı menşei belirsiz bi firmanın 270 derece direksiyon seti var. Ara sıra onda bile forzaya girip biraz oynuyorum. Yani dediğiniz firmanın ismini duymuşluğum var ama hiç denemedim. Sizi ne kadar da sıktı?
Eğlenerek oynarsınız o zaman. Beni sıkmasının sebebi ben arcade araba oyunlarını sevmiyorum. Ya ralli oynardım (Dirt 2.0) veya BeamNG. Sevdiğim pek yarış oyunları yoktu ve haliyle aynı kısıtlı oyunları oynamak çabuk sıkılmama neden oluyordu kişisel bir şey yani :)

Eğlenerek oynarsınız o zaman. Beni sıkmasının sebebi ben arcade araba oyunlarını sevmiyorum. Ya ralli oynardım (Dirt 2.0) veya BeamNG. Sevdiğim pek yarış oyunları yoktu ve haliyle aynı kısıtlı oyunları oynamak çabuk sıkılmama neden oluyordu kişisel bir şey yani :)
Ben bir çok oyun oynamayı düşünüyorum. Ets2 Asseto Corsa Dirt Forza BearnNg, City Car Driving Need for Speed serisi gibi oyunlar. Büyük ihtimalle alıcam. Neyse hocam yardımınız için çok teşekkürler.

Ben birçok oyun oynamayı düşünüyorum. ETS 2 Assetto Corsa Dirt Forza bearnng, City Car Driving Need for Speed serisi gibi oyunlar. Büyük ihtimalle alacağım. Neyse hocam yardımınız için çok teşekkürler.

Hocam aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum da 15 kya. Bu dediğiniz oyunlarda size zevk verdi mi? Alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı