Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.317 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 18:57 #21 Morgenstjerne dedi: Hocam F75 Ultra , Rainy 75 ve ND75 arasından hangisini tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Üçü de çok güzel klavye beğendiğini alabilirsin ama ben rainy75 tercih ederdim, benim daha çok hoşuma giden bir model.
Morgenstjerne dedi: Hocam F75 Ultra , Rainy 75 ve ND75 arasından hangisini tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Üçü de çok güzel klavye beğendiğini alabilirsin ama ben rainy75 tercih ederdim, benim daha çok hoşuma giden bir model.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.102 Makaleler 3 Çözümler 26 Dün 19:00 #22 Morgenstjerne dedi: ND75'te karar kılmıştım renginden dolayı fakat bir YouTube kanalında malzeme kalitesiyle alakalı biraz alacalı yorumlar duyunca kafam biraz karıştı. Düşünüyorum şu an. 6000 bandında en iyi ürünler bunlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hepsi de iyi ürünler hoşuna gideni alabilirsin.
Morgenstjerne dedi: ND75'te karar kılmıştım renginden dolayı fakat bir YouTube kanalında malzeme kalitesiyle alakalı biraz alacalı yorumlar duyunca kafam biraz karıştı. Düşünüyorum şu an. 6000 bandında en iyi ürünler bunlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hepsi de iyi ürünler hoşuna gideni alabilirsin.