10 bin TL'ye monitör, klavye, mouse önerisi

Bütçe
10.000 TL

Xanteus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, klavye + mouse + 2K monitör almayı planlıyorum.
Bütçem: 10.000 TL ama “şunu kesin almalısın” dediğiniz varsa biraz daha çıkabilirim.

Tercihim beyaz renkten yana (monitör değil), ama mesela siyah renk olup beyazdan 2-3 kat daha iyiyse tabii ki onu tercih ederim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hepsini kaydettim, monitör markası çok bilmiyorum ama bu monitör bilindik markalardan iyi midir? birde kablosuz klavye düşünüyordum ama mantıklı mı emin değilim artık kablolarla uğraşmaktan bir nebze sıkıldım :D

@Xanteus, Hocam monitör markası hakkında endişilerini giderecek bir rehber mevcut. Detaylıca okumanı öneririm.

@Xanteus, Hocam monitör markası hakkında endişilerini giderecek bir rehber mevcut. Detaylıca okumanı öneririm.
teşekkürler hemen bakıyorum, bilgili birine benziyorsunuz kaçırmadan kablosuz klavye de önerir misiniz ? almışken tam set alayım diye düşünüyorum :D

Bunlar çok ses çıkaran klavyelerden değil, değil mi? Red switch’ti sanırım, az ses çıkaran biraz araştırmıştım. En üstteki ve Hepsiburada linkine bakacağım öyleyse. Teşekkürler.
Red switch lineer yapıya sahiptir, hocam. Royal Kludge olanlar da aynı şekilde lineer yapıya sahiptir. İki switch de az ses çıkartıyor, red switch'e tam sessiz denmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı