10 bin TL'ye monitör önerisi

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 10k. Oyun ve yazılım için istiyorum. Laptopla kullanacağım. RTX4080'li bir laptop. Buna uygun bir monitör arıyorum. Hepsiburada'dan alacağım taksit imkanı olduğu için 12 ay. O yüzden farklı sitelerden öneri yerine Hepsiburada tercihtir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada linki 9.6K.

Bu arada eger 12 taksit olmasi yeterli ise, vade farkiyla 11-12K'ye cikmasi sorun degilse AOC Q27G4X ve Gigabyte G27Q'ya da bakilabilir.

Vade farksız olması daha iyi. Vadeye vereceğim parayla daha üst monitör alma imkanım varaa ona bakarım yoksa 2-3klik farkla pcye farklı birşey için harcarım. O yüzden vade farksız tercihi Hepsiburada için cazip oluyor

@ZODIAC12 Evet, akici olur, iyi performans alirsin. Bu arada laptopa HDMI ile mi baglayacaksin? Cunku HDMI ile baglarsan 180 Hz alamazsin, 144 Hz alabilirsin G274QPF-E2 modelinde.
yok dp ile bağlarım. Hdmi ikinci monıtorum var ona yaparım

Hocam yazdığın diğer 2 monitör de Hepsiburada da buldum ve 12 ay vadesiz taksit yapıyor. 3unu de alabilir durumdayım. Sizce hangisi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…