10 bin TL'ye monitör önerisi

SameDante

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Bana 10k civarında CS vb. FPS oyunları için bir monitör önerebilir misiniz? Çift monitör kullanmayı düşünüyorum. Birinde oyun oynayacağım, ana ekran olacak; diğerinde ise renkler daha kaliteli, video vs. izleyeceğim. 2. monitör kullanmayı planlıyorum. Toplam 20k civarı bütçem var. Var mı önerisi olan? Monitör olarak ya da öyle birini oyun için yapma vs. tarzı. Şimdiden teşekkürler.

10k civarı bütçeye 1 tane görüntü kalitesi iyi, 1 tanede hızlı bir monitör almak mümkün değil. 13 bin TL'ye yakın tutar. Zaten o paralara 2K 240Hz monitörler var, hem renk gamutu hem de hız bakımından iyi olan. Ayrıca 2K çözünürlüğe sahip. Ben yine de çift kullanacağım 1080p yeterli diyorsanız şu şekilde yapabilirsiniz:

Görüntü kalitesi için:

1080p
Uygun fiyatlı 2k

FPS için 240Hz monitör:

Tabii 1 tane monitör olarak alırsanız çok daha mantıklı modeller mevcut.

Gigabyte için stant alıp kullanabilirsiniz.

Veya bütçeyi artırıp öğrenci indirimiyle 18k bandına G6 oled alabilirsiniz. Hem hız hemde görüntü kalitesi olarak hepsinden iyi.

Hocam zaten 2 monitör için toplam bütçem 20 k civarı 1 ana bir de 2. monitör kullanmak istiyorum birinde sadece oyun vesaire oynayacağım dedigim gibi diğeri daha cok video izlerim yandan bir şeyler bakarım vesaire işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…