Pulsar feinmann F01 almayı düşünüyorum ama karar veremedim. En son kullandığım mouse deathvader V3 Pro faker Edition'du. Scrollda sıkıntı yaşadığım için iade ettim. Uzun süre rahatça kullanacağım bir mouse istiyorum. Genelde palm tutuyorum. Arada claw tutuyorum. Önerilerizi esirgemezseniz sevinirim.
Pulsar feinmann F01 almayı düşünüyorum ama karar veremedim. En son kullandığım mouse deathvader V3 Pro faker Edition'du. Scrollda sıkıntı yaşadığım için iade ettim. Uzun süre rahatça kullanacağım bir mouse istiyorum. Genelde palm tutuyorum. Arada claw tutuyorum. Önerilerizi esirgemezseniz sevinirim.
Sword modelini düşünüyordum fakat kararsız kaldım. Pulsar feinmann çok ilgimi çekti fakat fiyatına değer mi emin olamadım. Elimi tam ölçtüğümde tekrar yorum yapıcam
Hocam 4K'den sonra mousalar teknik olarak değil de görünüş yapıldığı malzeme olarak değişiyor iş artık zevke biniyor anlayacağınız bütçe sorun değil diyoranız beğendiğinizi alın.
Sword modelini düşünüyordum fakat kararsız kaldım. Pulsar feinmann çok ilgimi çekti fakat fiyatına değer mi emin olamadım. Elimi tam ölçtüğümde tekrar yorum yapacağım
İkisi arasından ben Pulsar derdim bütçede de bir kısıtlama olmadığı için. Kağıt üzerinde ikisini de çok uzun sorun yaşamadan kullanabilirsiniz ama teknoloji şans işi. İçinize sineni alın derim. İkisi de çok özel ürünler.