10 bin TL'ye mouse önerisi

MrDagistanli

Hectopat
Daha fazla  
Pulsar feinmann F01 almayı düşünüyorum ama karar veremedim. En son kullandığım mouse deathvader V3 Pro faker Edition'du. Scrollda sıkıntı yaşadığım için iade ettim. Uzun süre rahatça kullanacağım bir mouse istiyorum. Genelde palm tutuyorum. Arada claw tutuyorum. Önerilerizi esirgemezseniz sevinirim.

Ergonomik bir mouse istiyorsan WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Onun dışında el ölçüne göre Wraith'den şunlara bakabilirsin.

Ergonomik bir mouse istiyorsan WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Onun dışında el ölçüne göre Wraith'den şunlara bakabilirsin.

Eki Görüntüle 2537722

Hocam bu mouse nasıl olur acaba bu fiyatta bir bilginiz var mı?

Hocam 4K'den sonra mousalar teknik olarak değil de görünüş yapıldığı malzeme olarak değişiyor iş artık zevke biniyor anlayacağınız bütçe sorun değil diyoranız beğendiğinizi alın.

Sword modelini düşünüyordum fakat kararsız kaldım. Pulsar feinmann çok ilgimi çekti fakat fiyatına değer mi emin olamadım. Elimi tam ölçtüğümde tekrar yorum yapacağım

Feinmann o paralara boş bence çıkmaya gerek yok o kadar.

Zowieyi csciler alıyor shapesinden dolayı sanırım. Ve evet alınır cs falan oynuyorsanız ancak ben almazdım.

Feinmann o paralara boş bence çıkmaya gerek yok o kadar.

Zowie'yi csciler alıyor shapesinden dolayı sanırım. Ve evet alınır CS falan oynuyorsanız ancak ben almazdım.

Esporcularda görüyorum hocam Zowie markasıda kaliteli bir marka biraz daha bilgilenmek için sordum teşekkür ederim.

Pulsar Feinmann F01'e bakabilirsiniz, son derece üst düzey bir fare. Ergo seviyorsanız alabileceğiniz en iyi farelerden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…