Angry Miao Infinity Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hiç rahat bir mouse değil diğer deliklilere göre. Tutuşunuz nedir acaba? Ergo sever misiniz?
Hiç rahat bir mouse değil diğer deliklilere göre. Tutuşunuz nedir acaba? Ergo sever misiniz?
İlk attığınızın bir de Pro versiyonu olduğunu gördüm arada ne fark var fiyatları aynı.
Adam haklı diğer deliklilere göre rahat olmayabilir ki sende denememişsin bile zaten. Aşağı yukarı zaten hepsi hafif modeller. 10.000 TL'ye ürün önermekte boru değil. 1-2 mesaj atayım diye 1-2 şeye mi baktınAngry Miao Infinity Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Adam haklı diğer deliklilere göre rahat olmayabilir ki sende denememişsin bile zaten. Aşağı yukarı zaten hepsi hafif modeller. 10.000 TL'ye ürün önermekte boru değil. 1-2 mesaj atayım diye 1-2 şeye mi baktınne düşündüysen artık.
Dostum hani direkt kullandığın ürün olsa birde -sanki diğer 10.000TL'lik mouselar 200 grammış gibi- 39 gram diyorsun. Yoksa bir şey yazmayacaktım da bu mouse'un şekli harbiden çok garip. Diğer delikli mouselar en azından ufak delikli veya yan tarafları delikli/deliksiz olarak sipariş edilebiliyor ki onlarda bile rahat edemeyen var. Rahat edemedikten sonra çift bataryalı olsa ne olmasa ne. Birde 30.000 DPI'ı hangi oyunda kullanacaksınTam cam mousepadlik bir mouse olduğu için bunu tercih ettim şekli güzel ve en üst donanım özellikleri için uygun bir model ayrıca içinden çift batarya çıkıyor inanılmaz bir şey kesinlikle arkadaş main mouse olarak da kullanabilir oyun içinde 30.000 DPI'a kadar yolu var. 39 gram ağırlığında daha ne olsun ürünün incelemesini izledim zaten?