10 bin TL'ye mouse önerisi

Bütçe
10000

C3mok

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model: Game Garaj Slayer R9T-5070 C1
CPU: Ryzen 9 8945HX
GPU: RTX 5070
RAM: 48gb ram 5600MHz DDR5
SSD: 1TB SSD 7100-6000MB/s
Ekran: 16” 300hz QHD+
Klavye: Rampage Enigma 75
Mouse: Glorious Model D
Finalmouse ulx prophecy Wireless mouse mı yoksa WLmouse Beast X Pro Wireless mouse mı? Eğer başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz ancak delikli, Wireless olması lazım bütçem maksimum 10k.

Hiç rahat bir mouse değil diğer deliklilere göre. Tutuşunuz nedir acaba? Ergo sever misiniz?

Claw

Palm

Son düzenleme:
İlk attığınızın bir de Pro versiyonu olduğunu gördüm arada ne fark var fiyatları aynı.

Adam haklı diğer deliklilere göre rahat olmayabilir ki sende denememişsin bile zaten. Aşağı yukarı zaten hepsi hafif modeller. 10.000 TL'ye ürün önermekte boru değil. 1-2 mesaj atayım diye 1-2 şeye mi baktın Ne düşündüysen artık.

Tam cam mousepadlik bir mouse olduğu için bunu tercih ettim şekli güzel ve en üst donanım özellikleri için uygun bir model ayrıca içinden çift batarya çıkıyor inanılmaz bir şey kesinlikle arkadaş main mouse olarak da kullanabilir oyun içinde 30.000 DPI'a kadar yolu var. 39 gram ağırlığında daha ne olsun ürünün incelemesini izledim zaten?

Dostum hani direkt kullandığın ürün olsa birde -sanki diğer 10.000TL'lik mouselar 200 grammış gibi- 39 gram diyorsun. Yoksa bir şey yazmayacaktım da bu mouse'un şekli harbiden çok garip. Diğer delikli mouselar en azından ufak delikli veya yan tarafları delikli/deliksiz olarak sipariş edilebiliyor ki onlarda bile rahat edemeyen var. Rahat edemedikten sonra çift bataryalı olsa ne olmasa ne. Birde 30.000 DPI'ı hangi oyunda kullanacaksın Şu DPI'a takılanları da anlamıyorum. DPI yüksek olunca ne değişir ki? Zaten rekabetçi oyunlarda kullanılan en yüksek DPI 1600 hadi hikayeli oyun oynasan orada bile 10.000 DPI'a bile çıkmazsın yani.

Ek olarak bende kutusunu görmüştüm. Kendisi kadar kutusu da egzotik. Hatta Wraith'teki en egzotik kutuya sahip direkt.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…