Valorant oynuyorum ve ekipmanlarımı yükseltmek istiyorum mouse klavye kulaklık mouse pad olmak üzere yükselteceğim ve çok zamanlı FPS oyunları oynuyorum ekipmanlar profesyonel olmasını istiyorum. 10k bütçem var mouse için kablosuz kesinlikle aynı zamanda palm ile calw arası bir şey tutuyorum. 19a 8 elim var. Klavye kablolu olabilir TKL olacak. Switch olarak red brown olabilir kulaklık kablosuz olacak kesinlikle. 7.1 olursa çok iyi olur ses kalitesi iyi olsun mikrofonuda aynı şekil. Ürünleri Almanya'dan getirtebilirim o konuda Germany mediamakrta olabilir ama öncelik yurt içi.
Şimdi kulaklık istiyorsan logitech hyperx razer gibi markalar var kulaklık iyi birşey istersen g435 önerebilirim ses konusunda iyi ama mikrofonu berbat
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
En ucuz Audio-Technica ATH-M30X Stüdyo Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Audio-Technica ATH-M30X Stüdyo Kulaklığı özelliklerini incele, 3.067,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Valorant oynuyorum ve ekipmanlarımı yükseltmek istiyorum mouse klavye kulaklık mouse pad olmak üzere yükselteceğim ve çok zamanlı FPS oyunları oynuyorum ekipmanlar profesyonel olmasını istiyorum. 10k bütçem var mouse için kablosuz kesinlikle aynı zamanda palm ile calw arası bir şey tutuyorum. 19a 8 elim var. Klavye kablolu olabilir TKL olacak. Switch olarak red brown olabilir kulaklık kablosuz olacak kesinlikle. 7.1 olursa çok iyi olur ses kalitesi iyi olsun mikrofonuda aynı şekil. Ürünleri Almanya'dan getirtebilirim o konuda Germany mediamakrta olabilir ama öncelik yurt içi.