10 bin TL'ye R5 3600 için ekran kartı önerisi

Saçmalıktır neyse hocam bazı insanlar anlamaz deneyerek tecrübe ederler

Bana internetten bir tane darboğaz yaptığı ve drop yaptığı video bulup atar mısın? Veya 3600'ün neden 4060 besleyemeceğini anlatır mısın? Piyasada 4060 12100F sistemler satılıyor, çokça kişi bu komboyu sorunsuz kullanıyor, 12100F ise 3600'e nazaran aynen şu şekil;

Ama pc_uzmanı darboğaz yersiniz drop yapar diyor. 4060'dan daha güçlü 3060 Ti besleyen işlemci 4060 besleyemeyecekmiş.

God of War 1080p ultraa

RDR 2 1080p Ultra

AC Valhalla 1080p Ultra

Arkadaş uyduruyor işte bütün hazır sistemlerin kombosunda işlemciyle ekran kartı arasında darboğaz mevcut oransal olarak bu %10-20 arasında ama bu oran drop yedirticek kadar büyük bi oran değil hissetirecek kadar büyük bi oran değil yoksaki bütün sistemleri darboğaz testine sok hepsinde uyuşmazlık çıkıyor 4060ti kullanıyorum 5600 işlemcim var darboğaz testinden kontrol ediyorum %20 darboğaz gözüküyor ama ben bunu hiç hissetmedim genelde bütün hazır sistemlerde darboğaz zaten var.

Usta boş ver anlamazlar bildikleri bir şeyde yok konu sahibi arkadaşa herkes gerekeni söyledi kendisi güzel bir karar verir alır

Darboğaz yapar demekten başka bir şey dediğiniz yok. Bir kanıt, bir video, bir kaynak atar misin?

Eğer bana o ekran kartını, işlemciyi, anakartı ve RAM'leri yollarsan testini söz ilk sana atacağım

Eğer bana o ekran kartını, işlemciyi, anakartı ve RAM'leri yollarsan testini söz ilk sana atacağım

Yollama gerek yok gir YouTube'a yaz bak. Anakarta ne kadar takilmissiniz sanki A320'ye 5900X takıyoruz da besleyemeyecek. RAM'lerde 3800 değil 3200MHz olunca darboğaz tavan yapacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…