Ryzen 5 5600X işlemci.
Ekran kartını ne seçsem bilemiyorum.
Sadece işlemci 3000TL.
Ekran kartı tarafında MSI 5600XT Gaming X düşünüyordum ama yorumlara baktığım zaman hata verebilen bir ekran kartı diye okudum hep. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana sistemi dizmemde yardımcı olabilecek var mıdır?
5600X işlemci şart ise, sizin yerinizde olsam 1650 gibi bir kartla sistemi toplar ileride güzel bir ekran kartı ile sistemi taçlandırırdım. Çünkü şu an bu bütçede 5600X ve düzgün bir ekran kartı seçerseniz diğer parçaların çoğu çok düşük kalacaktır. Düzgün anakart, RAM, PSU ve SSD ile bir tane işinizi görecek ucuz ekran kartı alın para kalırsa kenara atın, üstüne biraz daha biriktirir ekran kartınızı satar güçlü bir ekran kartı ile sistemi tamamlarsınız. Tabi ekran kartı piyasasının ne olacağı belli değil, o yüzden eğer güçlü işlemci şart değil ise sistemi daha düşük bir işlemci + güçlü bir ekran kartı ile toplayarak ileride 5600X alarak toplamanızı tavsiye ediyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!