10 bin TL'ye saat önerisi

Kayra23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk attığım daha ucuz ve daha da beğendim görüntüsünü onu almayı planlıyorum fakat benim attığımda Seiko 5 yazıyor diğerinde yazmıyor bir fark var mı?
Bunun yanı sıra aynı model saat bazı sitelerde 7000 liraya satılıyor sahte olabilir mi? Link bırakayım. Seiko SRPD63K Seiko5 Erkek Kol Saati

Son bir isteğim arkadaşlar bu modele sahip bir arkadaş varsa fotoğraf atabilir mi kalitesini falan merak ettim veya anlatım videosu varsa videoda atabilirsiniz sevinirim. Başka bir saat öneriniz varsa söyleyebilirsiniz 10 bin lirayı aşmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki satıcıda replika satıyor attığın 2 model çok güzel saat & saat bayisinden nakit bir güzel fiyat alabilirsin.

Hocam bende diyorum bu fiyat farkı neden bu kadar fazla teşekkür ediyorum. Ama yaşadığım şehirde saat & saat bayii yok ve internette 14K fiyatı var ne yapabilirim?

Adamlara bak 9000 liraya replika satıyorlar iyi ki söylediniz hocam.

Saat & saatte sepette bin lira indirim var iyi 13bin liraya buradan almayı düşüneyim.

Hocam bende diyorum bu fiyat farkı neden bu kadar fazla teşekkür ediyorum. Ama yaşadığım şehirde saat & saat bayii yok ve internette 14K fiyatı var ne yapabilirim?

Adamlara bak 9000 liraya replika satıyorlar iyi ki söylediniz hocam.

Saat & saatte sepette bin lira indirim var iyi 13bin liraya buradan almayı düşüneyim.
Güzel hocam nakit fiyatınıda sorun çok uzak değilse gidersiniz 1K civarı oynayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı