10 bin TL'ye sistem önerisi

10 k PC ne demek derken? Dediğim oyunları açacak seviyede bir PC toplanabiliyor rahatlıkla bu bütçeye, Allah aşkına daha fazla yazmayın bu konuya.

10 k PC ne demek derken? Dediğim oyunları açacak seviyede bir PC toplanabiliyor rahatlıkla bu bütçeye, Allah aşkına daha fazla yazmayın bu konuya.

1650 . Bu arada aşırı terbiyesiz siniz. Sokakta büyüsem yardım etmeye çalışana böyle konuşmazdım .

1650 . Bu arada aşırı terbiyesiz siniz. Sokakta büyüsem yardım etmeye çalışana böyle konuşmazdım .

hocam beni tanıyan tanır zaten, 4 yıldır forumdayım, herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve her zaman saygılıyımdır, size dediğim en ufak bir argo kelime yok, sadece yazmamanızı istedim konuya, ve evet 1650 şu anda tüm oyunları rahatça oynatabilecek seviyede bir kart, gidin Game testlere bakın biraz. Ben gidip Starfield Ultra ayarlarda oynayacağım demiyorum, dediğim oyunlara bakın bir.

Lethal Company, LoL, The Forest, coop oyunlar vs. 60 FPS üzeri açsa orta ayarlarda yeterli olur.
Demişim.
Lethal Company
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
90 100 FPS arası.
The Forest
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Ultra ayarlar 60 70 FPS arası.
Sons of The Forest
60 FPS.
God of War
60 70 FPS arası.
League of Legends
160 170 FPS arası.

Daha örnek atmama gerek var mı? Üstüne bir de RTX 2060'a çıkarma kararı aldık, kısacası daha yüksek FPS'ler alacağız.

Yanlış anlaşıldım. 1650'li sistemi 10k ya istediniz. O oyunları açacak bir sistemi değil ve konuşmadığınız kalmadı. Yok sizi ciddiye almayı bıraktım, yok şaka mısınız? Neyse sisteminizi gene bulduysanız sevindim fakat kaç TL?

Ekran kartı hariç her şeyi 0 olarak arkadaşın attığı parçaları alacağım, ekran kartı olarak da 2. el RTX 2060 alacağım. Konudaki mesajlarda bütçemi 2 3 bin TL daha arttıracağımı belirttim hocam zaten.

Ana konu mesajında özellikle bu oyunları oynayacağını belirttim sistemi alacak kişinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…