Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #11 @Booker_DeWitt hazır mı arıyorsunuz yoksa kendiniz toplayabilir misiniz?
Booker_DeWitt Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #12 TheEvolved dedi: APU sistem bakabilirsin monitörü 0 tercih edersen. Yada Arc750'li sistem alıp yanına 2.el monitör alırsın. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... APU sistemde ekran kartı olmuyordu sanırım. Bilgisayarda genel olarak oyun oynanmıcak ama bazen hikayeli oyunlar oynanmak istendiği zaman sorun olur sanırım. 584297 dedi: Kasayı sıfır alıp monitörü 2.elden çözebilirsin. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu sistemin ekran kartı nasıl hocam? İntel olduğu için soruyorum. Isınma veya güncelleme gibi sıkıntıları mevcut mu? Veli1026 dedi: @Booker_DeWitt hazır mı arıyorsunuz yoksa kendiniz toplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazır olursa tercihim olur hocam.
TheEvolved dedi: APU sistem bakabilirsin monitörü 0 tercih edersen. Yada Arc750'li sistem alıp yanına 2.el monitör alırsın. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... APU sistemde ekran kartı olmuyordu sanırım. Bilgisayarda genel olarak oyun oynanmıcak ama bazen hikayeli oyunlar oynanmak istendiği zaman sorun olur sanırım. 584297 dedi: Kasayı sıfır alıp monitörü 2.elden çözebilirsin. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu sistemin ekran kartı nasıl hocam? İntel olduğu için soruyorum. Isınma veya güncelleme gibi sıkıntıları mevcut mu? Veli1026 dedi: @Booker_DeWitt hazır mı arıyorsunuz yoksa kendiniz toplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazır olursa tercihim olur hocam.
Mehmet1010 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #13 Hocam eğer 14k bilgisayar a verebilecekseniz 584297 dedi: Kasayı sıfır alıp monitörü 2.elden çözebilirsin. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediği sistem gayet iyi ama eğer Max 11 12 diyorsanız bu Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Veya bu Crystal 5A APU - Game Garaj
Hocam eğer 14k bilgisayar a verebilecekseniz 584297 dedi: Kasayı sıfır alıp monitörü 2.elden çözebilirsin. Machete Dual - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediği sistem gayet iyi ama eğer Max 11 12 diyorsanız bu Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Veya bu Crystal 5A APU - Game Garaj
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 27 Temmuz 2024 #14 Booker_DeWitt dedi: Bu sistemin ekran kartı nasıl hocam? İntel olduğu için soruyorum. Isınma veya güncelleme gibi sıkıntıları mevcut mu? Genişletmek için tıkla... 6600-3060 ayarında bir kart. Şuan sorunu yok diye biliyorum sürücü kısmında.
Booker_DeWitt dedi: Bu sistemin ekran kartı nasıl hocam? İntel olduğu için soruyorum. Isınma veya güncelleme gibi sıkıntıları mevcut mu? Genişletmek için tıkla... 6600-3060 ayarında bir kart. Şuan sorunu yok diye biliyorum sürücü kısmında.
Mehmet1010 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #15 Hocam ekran fiyat performans olarak mükemmel sürekli olarak driver güncellemesi alıyor ısınma sorunu da yok
Hocam ekran fiyat performans olarak mükemmel sürekli olarak driver güncellemesi alıyor ısınma sorunu da yok
Booker_DeWitt Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #16 Mehmet1010 dedi: Hocam eğer 14k bilgisayar a verebilecekseniz Bu arkadaşın dediği sistem gayet iyi ama eğer Max 11 12 diyorsanız bu Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Veya bu Crystal 5A APU - Game Garaj Genişletmek için tıkla... Ekran kartlı olan sistemi almak istersem monitörü de aldığım zaman bütçemi bir tık aşmış olacağım. Peki incehesap sitesi güvenilir midir?
Mehmet1010 dedi: Hocam eğer 14k bilgisayar a verebilecekseniz Bu arkadaşın dediği sistem gayet iyi ama eğer Max 11 12 diyorsanız bu Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Veya bu Crystal 5A APU - Game Garaj Genişletmek için tıkla... Ekran kartlı olan sistemi almak istersem monitörü de aldığım zaman bütçemi bir tık aşmış olacağım. Peki incehesap sitesi güvenilir midir?
Mehmet1010 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #17 Booker_DeWitt dedi: Ekran kartlı olan sistemi almak istersem monitörü de aldığım zaman bütçemi bir tık aşmış olacağım. Peki incehesap sitesi güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir
Booker_DeWitt dedi: Ekran kartlı olan sistemi almak istersem monitörü de aldığım zaman bütçemi bir tık aşmış olacağım. Peki incehesap sitesi güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir
Booker_DeWitt Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #18 584297 dedi: 6600-3060 ayarında bir kart. Şuan sorunu yok diye biliyorum sürücü kısmında. Genişletmek için tıkla... Mehmet1010 dedi: Hocam ekran fiyat performans olarak mükemmel sürekli olarak driver güncellemesi alıyor ısınma sorunu da yok Genişletmek için tıkla... Hm anladım yani iyi bir kart. Isınma ve driver güncellemeleri hakkında da yormuyorsa bu sistemi alacağım gibi duruyor şu an.
584297 dedi: 6600-3060 ayarında bir kart. Şuan sorunu yok diye biliyorum sürücü kısmında. Genişletmek için tıkla... Mehmet1010 dedi: Hocam ekran fiyat performans olarak mükemmel sürekli olarak driver güncellemesi alıyor ısınma sorunu da yok Genişletmek için tıkla... Hm anladım yani iyi bir kart. Isınma ve driver güncellemeleri hakkında da yormuyorsa bu sistemi alacağım gibi duruyor şu an.
Mehmet1010 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #19 Booker_DeWitt dedi: Hm anladım yani iyi bir kart. Isınma ve driver güncellemeleri hakkında da yormuyorsa bu sistemi alacağım gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden umarım daha iyi sistemleriniz de olur
Booker_DeWitt dedi: Hm anladım yani iyi bir kart. Isınma ve driver güncellemeleri hakkında da yormuyorsa bu sistemi alacağım gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden umarım daha iyi sistemleriniz de olur
Booker_DeWitt Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #20 Peki bu arc a750'li sistem için 1080p uygun fiyatlı bir monitör de önerebilirseniz memnun olurum. Mehmet1010 dedi: Hayırlı olsun hocam şimdiden umarım daha iyi sistemleriniz de olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. Teşekkür ederim
Peki bu arc a750'li sistem için 1080p uygun fiyatlı bir monitör de önerebilirseniz memnun olurum. Mehmet1010 dedi: Hayırlı olsun hocam şimdiden umarım daha iyi sistemleriniz de olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. Teşekkür ederim