10 bin TL'ye SSD tavsiyesi

Bütçe
10.000

Thomas Anderson

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Acer Aspire F15'dir. Bilgisayara 500 GB veri üzeri SSD takmak istiyorum. Bütçem 10.000 TL'dir. Öneride bulunabilir misiniz?
Bilgisayarın SSD giriş portunu resimde görebilirsiniz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20240610_235512şşşşş.jpg
    200,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun ya da film için değil sadece AutoCAD, Siemens TIA Portal gibi ağır programları bilgisayarın kaldırması ve aynı zamanda yazılım öğrenmeye başlamak istediğim için SSD takdırmak istiyorum.

Ben şu anki PC'mi (RX6600 R5 5600G 8 GB RAM 500GB SSD) geçen yıl 16k'ya topladım vay be ekonomiye bak. Şimdi 10k'ya SSD.

Hocam oyun ya da film için değil sadece AutoCAD, Siemens TIA Portal gibi ağır programları bilgisayarın kaldırması ve aynı zamanda yazılım öğrenmeye başlamak istediğim için SSD takdırmak istiyorum.

Böyle programlar için Mac bilgisayarlar daha iyi olur ama 10k bütçem var diyorsan 5K ile babalar gibi SSD alırsın.

20 bine sistem kurmayı geç 13 14 bin bandında gayet iyi laptoplar var.
Hocam önerebileceğiniz laptoplar var mı? Uygun fiyatlı ve ssd li olan bilgisayarlar var mı?

Hocam sizin önerebileceğiniz SSD ler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…