10 bin TL'ye tablet önerisi

HoL1qan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Trafik polisi arkadaşım sorar, EGM'de kaza fotoğrafları çekmek için F/P tablet arıyorlar, Technopat üyesi olduğum için benden yardım istediler, ben de sizden tabii ki sevgili Technopat sakinleri tabletteki önemli olan şey kamera, bütçe 10bin TL, bu fiyata alınabilecek en iyi kamerası olan F/P ürün nedir?

https://www.akakce.com/tablet/en-uc...-fi-sm-t733-64-gb-12-4-fiyati,1390582858.html

Bundan alabilirsin ama en ucuzu 12 bin TL. Biraz üstüne para koymanız lazım. Zaten 10 bin liralık uygun tablet kalmadı artık.

Bütçe 1-2 bin TL oynayabilir. SIM kart destekli olması lazım. Bu attığınızda SIM yuvası var mı?

O fiyata S9 FE var bu arada.

Hocam bu tablette SIM yuvası var mı? Tabletler konusunda pek bilgi sahibi değilim.

Her konuda iş görür indirimde 11.600

Hayır yok, 5G yazan modellere bakmanız gerek bu arada çok fazla fiyat farkı oynuyor bilginiz olsun.

Anlıyorum hocam 5G 12K bütçe F/P tablet önerisi olarak önerilerde bulunur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…