10 bin TL'ye tablet önerisi

Anlıyorum hocam 5G 12K bütçe F/P tablet önerisi olarak önerilerde bulunur musunuz?

O fiyata yoktur hocam en ucuz iPad 10. nesil bakabilir oda 17k civarı (64 GB) diğer arkadaşlarda atarsa arasından inceleyip alabilirsiniz ben pek bulamadım o fiyata.

O fiyata yoktur hocam en ucuz iPad 10. nesil bakabilir oda 17k civarı (64 GB) diğer arkadaşlarda atarsa arasından inceleyip alabilirsiniz ben pek bulamadım o fiyata.

Biraz baktım da LTE veya 4G de olur, onların tabletlerinde bağlantı olarak LTE yazıyormuş, 5G olmasına gerek yok yani.

Biraz baktım da LTE veya 4G de olur, onların tabletlerinde bağlantı olarak LTE yazıyormuş, 5G olmasına gerek yok yani.

Samsung S6 Lite LTE veya A9+ LTE bakabilirsiniz bayağı araştırdım ama güvenilir satıcı yok. Size önerim Wi-Fi versiyonu alın SIM kartı var diye 5 bin liralık tablet 12 bin liraya satılıyor, SIM kartlı almak hiç mantıklı değil dediğim s9FE tableti alın kullanın bütçenize çok gelirse alt sürümü veya Samsung Tab A bakabilirsiniz bu sıralar Amazon'da indirim (amazon.com.tr satıcısında) var oradan almanızı öneririm.

Araştırmanız için teşekkür ederim. Kendime almıyorum hocam, emniyet için alınacak, LTE olması şart gbt sorgu, trafik kazası raporlama gibi, tabletlerden yapılıyor ya o amaçlı düşünün. Fotoğraf çekimi iyi olması lazım bir de.

Polisler için sim kart zorunluluğunu bilmiyorum tanıdık polis abide samsung a serisi tablet var modelini tam bilmiyorum numarası olsa arayıp sorardım fakat oda yok. Dediğim modellere satıcılara dikkat ederek bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…