10 bin veya 20 bin mAh batarya önerisi

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
10 bin veya 20 bin mAh batarya arıyorum.
Type-C girişli olacak ve kaliteli olsun.
Bütçe 600 700 liranın altında olursa iyi olur.

Hocam bu powerbank hızlı şarj destekliyor mu bende Samsung'un 10000 MAh'lik bataryası var ama normalde 1 saatte şarj olan telefon powerbank ile 3 saatte şarj oluyor.

Bunun 10k olan modelini kullanıyorum. Hem type-c hem de micro usb girişinden ürünü şarj edebiliyorsun. Çıkışları hızlı şarjı desteklemese de genel anlamda hızlı diyebilirim. 2 cihazı da aynı anda şarj edebiliyor.

Hocam bu powerbank hızlı şarj destekliyor mu bende Samsung'un 10000 MAh'lik bataryası var ama normalde 1 saatte şarj olan telefon powerbank ile 3 saatte şarj oluyor.
Ürün linkine tıklasaydın orada belirtiyor akıllı şarj özelliği olduğu. Hızlı şarj destekleyen cihazları otomatik tanıyıp ona göre voltaj veriyor ve destekliyor. QC ibaresi bu nedenle var.

Hızlı şarj çok geniş bir kavram hocam. Hangi cihazda kullanacaksınız?

3A verebiliyor bu powerbank, 3A benim cihazın hızlı şarjı lakin daha üst modellerde daha yüksek amper çeken cihazlar mevcut.

Hızlı şarj çok geniş bir kavram hocam. Hangi cihazda kullanacaksınız?

3A verebiliyor bu powerbank, 3A benim cihazın hızlı şarjı lakin daha üst modellerde daha yüksek amper çeken cihazlar mevcut.
S22 için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…