Çözüldü 10 desi/kg nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ya 10 kg ya da 10 desi. Kargoda boyut ve ağırlığı hesaplanır hangisi yüksekse ona göre taşıma ücretlendirmesi yapılır. Mesela kargo poşetleri 1 desidir, ama içine 2 kg kitap koyarsan 2 desi/kg olarak ücretlendirilir.
Ya 10 kg ya da 10 desi. Kargoda boyut ve ağırlığı hesaplanır hangisi yüksekse ona göre taşıma ücretlendirmesi yapılır. Mesela kargo poşetleri 1 desidir, ama içine 2 kg kitap koyarsan 2 desi/kg olarak ücretlendirilir.
Teşekkürler hocam

Bir şey daha soracağım bilginiz varsa ben gram anlamam bu işlerden kitap satacağım bende PTT Kargo seçtim orada mı paketliyoruz yoksa burada benim ek paketleme yapmam gerekiyor mu

Teşekkürler hocam

Bir şey daha soracağım bilginiz varsa ben gram anlamam bu işlerden kitap satacağım bende PTT Kargo seçtim orada mı paketliyoruz yoksa burada benim ek paketleme yapmam gerekiyor mu
Bireysel satıcıysanız, yani tekrar tekrar satmayacaksanız, PTT'de poşete koyup gönderebilirsiniz. Kargo şubelerinde kargo poşeti bulunur, ama koliyle gönderilecek bir şeyi sizin kolilemeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı