shtymerenn
Hectopat
Merhaba, Sahibinden ikinci el bir şey satıyorum da 10 desi/kg ne oluyor?
Teşekkürler hocamYa 10 kg ya da 10 desi. Kargoda boyut ve ağırlığı hesaplanır hangisi yüksekse ona göre taşıma ücretlendirmesi yapılır. Mesela kargo poşetleri 1 desidir, ama içine 2 kg kitap koyarsan 2 desi/kg olarak ücretlendirilir.
Bir şey daha soracağım bilginiz varsa ben gram anlamam bu işlerden kitap satacağım bende PTT Kargo seçtim orada mı paketliyoruz yoksa burada benim ek paketleme yapmam gerekiyor muYa 10 kg ya da 10 desi. Kargoda boyut ve ağırlığı hesaplanır hangisi yüksekse ona göre taşıma ücretlendirmesi yapılır. Mesela kargo poşetleri 1 desidir, ama içine 2 kg kitap koyarsan 2 desi/kg olarak ücretlendirilir.
Bireysel satıcıysanız, yani tekrar tekrar satmayacaksanız, PTT'de poşete koyup gönderebilirsiniz. Kargo şubelerinde kargo poşeti bulunur, ama koliyle gönderilecek bir şeyi sizin kolilemeniz gerekiyor.Teşekkürler hocam
Bir şey daha soracağım bilginiz varsa ben gram anlamam bu işlerden kitap satacağım bende PTT Kargo seçtim orada mı paketliyoruz yoksa burada benim ek paketleme yapmam gerekiyor mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.