SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #11 Myk61 dedi: İstersen 1 dolar al ne diyebilir? Döviz büroları sadece toplu alım satım yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gidiyorum dönünce yazarım.
Myk61 dedi: İstersen 1 dolar al ne diyebilir? Döviz büroları sadece toplu alım satım yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gidiyorum dönünce yazarım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Ağustos 2021 #12 SHROZEN dedi: Yani benim korktuğum olay sen benimle dalga mı geçiyon demesi. Genişletmek için tıkla... Demez merak etme.
SHROZEN dedi: Yani benim korktuğum olay sen benimle dalga mı geçiyon demesi. Genişletmek için tıkla... Demez merak etme.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Ağustos 2021 #13 SHROZEN dedi: Yani benim korktuğum olay sen benimle dalga mı geçiyon demesi. Genişletmek için tıkla... Demez, merak etmeyin.
SHROZEN dedi: Yani benim korktuğum olay sen benimle dalga mı geçiyon demesi. Genişletmek için tıkla... Demez, merak etmeyin.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #14 SHROZEN dedi: Hocam ben gidiyorum dönünce yazarım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yap yoksa bir işine yaramaz.
SHROZEN dedi: Hocam ben gidiyorum dönünce yazarım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yap yoksa bir işine yaramaz.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #15 yaraliordek dedi: Sanaldan al 10 doları 1 kuruş yükselince sat 1 kuruş düşünce satın al Genişletmek için tıkla... Komisyon: s.a kardesim
yaraliordek dedi: Sanaldan al 10 doları 1 kuruş yükselince sat 1 kuruş düşünce satın al Genişletmek için tıkla... Komisyon: s.a kardesim
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #16 Sam Bridges dedi: Komisyon: s.a kardesim Genişletmek için tıkla... Komisyonu parayı çekerken alıyor.
SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #17 yaraliordek dedi: Dediğim gibi yap yoksa bir işine yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ininalım var ama o da çok komisyon istiyor yaşım 15 o yüzden şu anda benim için bu daha iyi zaten döviz bürosu evin yanı.
yaraliordek dedi: Dediğim gibi yap yoksa bir işine yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ininalım var ama o da çok komisyon istiyor yaşım 15 o yüzden şu anda benim için bu daha iyi zaten döviz bürosu evin yanı.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #18 SHROZEN dedi: Hocam ininalım var ama o da çok komisyon istiyor yaşım 15 o yüzden şu anda benim için bu daha iyi zaten döviz bürosu evin yanı. Genişletmek için tıkla... Dolar 100 200 lira olmadığı sürece işine yaramaz ama bu gidişle olacak gibi.
SHROZEN dedi: Hocam ininalım var ama o da çok komisyon istiyor yaşım 15 o yüzden şu anda benim için bu daha iyi zaten döviz bürosu evin yanı. Genişletmek için tıkla... Dolar 100 200 lira olmadığı sürece işine yaramaz ama bu gidişle olacak gibi.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #19 yaraliordek dedi: Komisyonu parayı çekerken alıyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse site ismi alabilir miyim? Sanaldan parayı yönetmek için. Ve şu an hayret ediyorum nasıl bir site kuru çevirdiğiniz anda komisyon kesmez diye.
yaraliordek dedi: Komisyonu parayı çekerken alıyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse site ismi alabilir miyim? Sanaldan parayı yönetmek için. Ve şu an hayret ediyorum nasıl bir site kuru çevirdiğiniz anda komisyon kesmez diye.
SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #20 yaraliordek dedi: Dolar 100 200 lira olmadığı sürece işine yaramaz ama bu gidişle olacak gibi. Genişletmek için tıkla... 2023'e kadar 15 olur diyorum yani benim düşüncem bu umarım bu saaten sonra düşmesede olur bu kadar olsa yeter.
yaraliordek dedi: Dolar 100 200 lira olmadığı sürece işine yaramaz ama bu gidişle olacak gibi. Genişletmek için tıkla... 2023'e kadar 15 olur diyorum yani benim düşüncem bu umarım bu saaten sonra düşmesede olur bu kadar olsa yeter.