Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #21 SHROZEN dedi: 2023'e kadar 15 olur diyorum yani benim düşüncem bu umarım bu saaten sonra düşmesede olur bu kadar olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu TCMB dolar tahminleri de var. Net olarak kurun yükselmesi bekleniyor.
SHROZEN dedi: 2023'e kadar 15 olur diyorum yani benim düşüncem bu umarım bu saaten sonra düşmesede olur bu kadar olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu TCMB dolar tahminleri de var. Net olarak kurun yükselmesi bekleniyor.
SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #22 yaraliordek dedi: Sam Bridges dedi: Öyleyse site ismi alabilir miyim? Sanaldan parayı yönetmek için. Ve şu an hayret ediyorum nasıl bir site kuru çevirdiğiniz anda komisyon kesmez diye. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım Allah göstermesin ülkede bir şey olursa ya da ileride yabancı ülkeye gidersem elimde nakit olsun diye. Genişletmek için tıkla...
yaraliordek dedi: Sam Bridges dedi: Öyleyse site ismi alabilir miyim? Sanaldan parayı yönetmek için. Ve şu an hayret ediyorum nasıl bir site kuru çevirdiğiniz anda komisyon kesmez diye. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım Allah göstermesin ülkede bir şey olursa ya da ileride yabancı ülkeye gidersem elimde nakit olsun diye. Genişletmek için tıkla...