Steam 10 dolar altı oyun tavsiyesi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 16GB (modelin ismini tam bilmiyorum) 2113 mhz (stok ayarlarda çalışıyor. Normalde 3200 mhz gibi yüksek değerler normal çalışma hızı aslında.
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 700 (SSD), WD ELEMENTS 1TB (HDD)
Ekran kartı
Nvidia RTX 2060 (düz versiyon [super, ti deği])
Anakart
PRIME H610M-K D4
İşlemci
İntel İ5 12400F
Steam için indirimli/indirimsiz bildiğiniz 10 dolar ve altına piyasaya sürülen oyun ve oyunlar varsa önerileriniz bekliyorum. Daha önceden konusunu açmıştım ama biraz fazla uzatmışım maalesef muhabbeti.

Lockdown protocol adlı oyunu önerebilirim. Özellikle bir arkadaş grubunuz varsa kesinlikle eğlenirsiniz.
O oyunu görmüştüm. Grafik tarzı hoşuma gitmişti. Arkadaşlarımla oynuyorum bazen oyun da biraz nadir. Tek kişi online lobilerde oynanabiliyor mu? Sanırsam Among Us gibi oyun, o yüzden sanırsam oynanır ama bilemiyorum

Pro Soccer Online, Astroneer, the planet crafter.
The planet crafter'ı almıştım baya güzel oyunda haritada gezmesi çok işkence. Bir iki gün önce daha yeni araç güncellemesi geldi tekrar başlar mıyım bilemiyorum. Astroneer ve Pro Soccer Online'da daha çok arkadaşlarla oynamalık. Özellikle PSO

O oyunu görmüştüm. Grafik tarzı hoşuma gitmişti. Arkadaşlarımla oynuyorum bazen oyun da biraz nadir. Tek kişi Online lobilerde oynanabiliyor mu? Sanırsam Among Us gibi oyun, o yüzden sanırsam oynanır ama bilemiyorum.

The planet Crafter'ı almıştım bayağı güzel oyunda haritada gezmesi çok işkence. Bir iki gün önce daha yeni araç güncellemesi geldi tekrar başlar mıyım bilemiyorum. Astroneer ve Pro Soccer Online'da daha çok arkadaşlarla oynamalık. Özellikle pso.

Tek kişi Online lobilerde oynayabiliyorsunuz.

Discord kullanıyorsanız sesli sohbet olmadan birlikte oynayabiliriz isterseniz. Ama her zaman müsait olmayabilirim.
İstek listemde baya oyun var aslında orada bulamazsam alırım oyunu haberdar ederim seni birlikte oynarız diye.

Tamamdır, alacağınız oyun bende varsa ve oynayacak biriniz yoksa onu da oynayabiliriz isterseniz.
Steam ismim CyHaN. Sadece profilime girerseniz ya da siz arkadaşlık isteği atarsanız ikimizde de olan oyunları rahatlıkla görebiliriz. Bende baya oyun var da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı