Steam 10 dolar bakiye nasıl çekilir?

Steam bakiyesi çekilemiyor. Ama farklı yolları var. Örnek olarak bir pazar öğesi alıp, onu başka bir sitede satabilirsiniz.
Veya birine oyun hediye gönderip parasını bankaya alabilirsiniz.

Steam bakiyesi çekilemiyor. Ama farklı yolları var. Örnek olarak bir pazar öğesi alıp, onu başka bir sitede satabilirsiniz.
Veya birine oyun hediye gönderip parasını bankaya alabilirsiniz.

ByNoGame de denedim ama kimlik bilgileri istiyor banka hesabına çekebilmek için, banka hesabıyla ByNoGame adı aynı olması şart mı bir de?

Gameship gibi aracılar sayesinde belli bir komisyon çekiliyor tabii hesaba çekim yapabiliyorsunuz çalışma mantıkları basit kendi uygulamalarından oyun alan birine oyunu hediye ediyorsunuz onlarda sizlere parayı gönderiyor.

Kimlik bilgilerinin çok bir olayı kalmadı hocam günümüzde ama içiniz rahat etmiyorsa yapabileceğiniz arkadaşalrınız ile vs anlaşıp yapmak.

Bir de diyelim kimlik olayını hallettim, gameship hesabımın adı ile banka hesabımın adı aynı olması şart mı çünkü kendi adıma banka hesabım yok babamın hesabına çekeceğim parayı.

Bir de diyelim kimlik olayını hallettim, gameship hesabımın adı ile banka hesabımın adı aynı olması şart mı çünkü kendi adıma banka hesabım yok babamın hesabına çekeceğim parayı.

Daha önce bir işlem yapmadım oradan fakat hocam yüksek ihtimal çekeceğiniz zaman IBAN ve gönderilecek kişinin adını isterler başka bir şeyin gerekli olacağını düşünmüyorum.

Steamden çekemezsin fakat steam pazarından dengi bir öge alıp 3. Parti sitelerden satabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı