Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Eylül 2020 #11 Mutluww dedi: Çünkü onların aklı çalışmıyor bu işi yıllarca yapacaklar ben de internetten "YATTIĞIM" yerden para kazanacağım. Kalite farkı. Genişletmek için tıkla... Yat yat, güzel kazanırsın. Çalışan işçilerin aklı çalışmıyor ama senin çalışıyor(?), Allah akıl fikir versin.
Mutluww dedi: Çünkü onların aklı çalışmıyor bu işi yıllarca yapacaklar ben de internetten "YATTIĞIM" yerden para kazanacağım. Kalite farkı. Genişletmek için tıkla... Yat yat, güzel kazanırsın. Çalışan işçilerin aklı çalışmıyor ama senin çalışıyor(?), Allah akıl fikir versin.
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 22 Eylül 2020 #12 Mutluww dedi: Çünkü onların aklı çalışmıyor, bu işi yıllarca yapacaklar ben de internetten "YATTIĞIM" yerden para kazanacağım. Kalite farkı. Genişletmek için tıkla... Şunu yazarken insanın yüzü kızarır, utanır.
Mutluww dedi: Çünkü onların aklı çalışmıyor, bu işi yıllarca yapacaklar ben de internetten "YATTIĞIM" yerden para kazanacağım. Kalite farkı. Genişletmek için tıkla... Şunu yazarken insanın yüzü kızarır, utanır.
JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 430 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #13 Öldürmeyen şey sizi daha güçlü kılar, ne kadar yorulmuş olsanız da hayat boyu unutulmayacak bir tecrübe.
Öldürmeyen şey sizi daha güçlü kılar, ne kadar yorulmuş olsanız da hayat boyu unutulmayacak bir tecrübe.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 22 Eylül 2020 #14 Mutluww dedi: Babamın yönettiği inşaata bir usta oğlunu getirmiş, babam da bu çocuğa para vereceğimize oğluma vereyim mantığıyla bir anlık bir karar alıp çocuğu işten çıkarmış ve sonucunda benim işi denememi söyledi. Genişletmek için tıkla... Benim dikkatimi burası çekti. Sırf deneme için diğer arkadaşı işten çıkarmak o arkadaş için biraz kötü olmamış mı sizce de? Ben mi yanlışım?
Mutluww dedi: Babamın yönettiği inşaata bir usta oğlunu getirmiş, babam da bu çocuğa para vereceğimize oğluma vereyim mantığıyla bir anlık bir karar alıp çocuğu işten çıkarmış ve sonucunda benim işi denememi söyledi. Genişletmek için tıkla... Benim dikkatimi burası çekti. Sırf deneme için diğer arkadaşı işten çıkarmak o arkadaş için biraz kötü olmamış mı sizce de? Ben mi yanlışım?
Mutluww Hectopat Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 180 22 Eylül 2020 #15 iGY 6 dedi: Şunu yazarken insanın yüzü kızarır, utanır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sinir ettiler ya, R5 2600 yüzünden adamlar nefret etmiş benden
iGY 6 dedi: Şunu yazarken insanın yüzü kızarır, utanır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sinir ettiler ya, R5 2600 yüzünden adamlar nefret etmiş benden
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 22 Eylül 2020 #16 ''King in the North'' İnşaat insanlara bir şeyler katıyor demek ki.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.182 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 22 Eylül 2020 #17 Alpha Centauri dedi: Benim dikkatimi burası çekti. Sırf deneme için diğer arkadaşı işten çıkarmak o arkadaş için biraz kötü olmamış mı sizce de? Ben mi yanlışım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu adama alışmadın mı hala . 2 parçalı büyükçe bir yerden sallama her şeyi.
Alpha Centauri dedi: Benim dikkatimi burası çekti. Sırf deneme için diğer arkadaşı işten çıkarmak o arkadaş için biraz kötü olmamış mı sizce de? Ben mi yanlışım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu adama alışmadın mı hala . 2 parçalı büyükçe bir yerden sallama her şeyi.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 22 Eylül 2020 #18 Mutluww dedi: Arkadaş sinir ettiler ya, R5 2600 yüzünden adamlar nefret etmiş benden Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana, uzun süre çalışarak alınabilir bence bahsettiğin işlemci.
Mutluww dedi: Arkadaş sinir ettiler ya, R5 2600 yüzünden adamlar nefret etmiş benden Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana, uzun süre çalışarak alınabilir bence bahsettiğin işlemci.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #19 Clarence Morrow dedi: Bu işi senelerce yapıp laf etmeyen emekçi işçileri biliyorum, bir gün çalışmak batmış galiba. Genişletmek için tıkla... Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok.
Clarence Morrow dedi: Bu işi senelerce yapıp laf etmeyen emekçi işçileri biliyorum, bir gün çalışmak batmış galiba. Genişletmek için tıkla... Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Eylül 2020 #20 The King Of Bruh dedi: Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mutluww 2, hoş geldin. Ön yargıya bak hele.
The King Of Bruh dedi: Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mutluww 2, hoş geldin. Ön yargıya bak hele.