TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Eylül 2020 #21 Bug bulmaya devam edersen zengin olma bugını bulabilirsin.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #22 Ya Mutluww'un konusuna mantıklı yazabileceğim ne var ki mesajım siliniyor ? Boşa boş ile karşılık vereceksin.
Ya Mutluww'un konusuna mantıklı yazabileceğim ne var ki mesajım siliniyor ? Boşa boş ile karşılık vereceksin.
Mutluww Hectopat Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 180 22 Eylül 2020 #23 The King Of Bruh dedi: Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu insanlar umarım gün yüzü görmez.
The King Of Bruh dedi: Çok kolaysa sen çalış üstüne video at. Arkadaş sadece deneyimini anlatmış. Duyar kasmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu insanlar umarım gün yüzü görmez.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #24 Clarence Morrow dedi: Mutluww 2, hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Yorulan biri ne kadar zor olduğunu anlatmış, sende burada duyar kasıyorsun. Acizsin.
Clarence Morrow dedi: Mutluww 2, hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Yorulan biri ne kadar zor olduğunu anlatmış, sende burada duyar kasıyorsun. Acizsin.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Eylül 2020 #25 The King Of Bruh dedi: Yorulan biri ne kadar zor olduğunu anlatmış, sende burada duyar kasıyorsun. Acizsin. Genişletmek için tıkla... Duyar kasanın sen olduğunu anlayamacak kadar mı çalışmıyor saksı?
The King Of Bruh dedi: Yorulan biri ne kadar zor olduğunu anlatmış, sende burada duyar kasıyorsun. Acizsin. Genişletmek için tıkla... Duyar kasanın sen olduğunu anlayamacak kadar mı çalışmıyor saksı?
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #26 Mutluww dedi: Bu insanlar umarım gün yüzü görmez. Genişletmek için tıkla... Bana niye laf atıyorsun? Anlamadım.
Mutluww dedi: Bu insanlar umarım gün yüzü görmez. Genişletmek için tıkla... Bana niye laf atıyorsun? Anlamadım.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 22 Eylül 2020 #27 Hayat bu. Çalışacaksın hayatı sürdüreceksin. Herkes zor işler yapıyor. Duyar kasmana gerek yok sanırım.
Hayat bu. Çalışacaksın hayatı sürdüreceksin. Herkes zor işler yapıyor. Duyar kasmana gerek yok sanırım.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Eylül 2020 #28 Bunlarla tartışmak hata yahu, biri troll yüzünden bir ay ban yer, diğeri linç yeme uzmanı. Neyse, kaçayım ben. Zamanım o kadar değersiz değil.
Bunlarla tartışmak hata yahu, biri troll yüzünden bir ay ban yer, diğeri linç yeme uzmanı. Neyse, kaçayım ben. Zamanım o kadar değersiz değil.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 22 Eylül 2020 #29 Sanırım mizahi bir yazı olması gerekiyordu. Emeğiyle çalışan işçilere akılsız demek de bu komikliğin parçası mıydı bari.
Sanırım mizahi bir yazı olması gerekiyordu. Emeğiyle çalışan işçilere akılsız demek de bu komikliğin parçası mıydı bari.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Eylül 2020 #30 The King Of Bruh dedi: Birinin deneyimine "İşçiler bunu hep yapıyor, sadece bir gün yapmak mı battı?" yazıyorsun ve bana mı duyar diyorsun? Bu kadar mı boş kafanın içindeki et parçası? Genişletmek için tıkla... Lütfen bu işlere kafanı yorma, gidip "Epic Games yükselişe geçti." diye konu vesaire aç.
The King Of Bruh dedi: Birinin deneyimine "İşçiler bunu hep yapıyor, sadece bir gün yapmak mı battı?" yazıyorsun ve bana mı duyar diyorsun? Bu kadar mı boş kafanın içindeki et parçası? Genişletmek için tıkla... Lütfen bu işlere kafanı yorma, gidip "Epic Games yükselişe geçti." diye konu vesaire aç.