10 dolar Play Store kodu kullanılamıyor

DarkLegendREA

Hectopat
Daha fazla  
Gençler, 10 dolar play kodum var ama kullanamıyorum çünkü ülkemi Google Pay'den Amerika yaptım. Google anketlerden de yaptım, Google Play'e işlemiyor, PC'den kullanıyorum Play Store'u. Ona göre söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba Google hesabının ayarlarından değiştirmek gerekiyor.

Ben telefondan Express VPN ile Amerika yapmıştım. Yeni Google hesabı açmıştım, numara istemişti onu da Textnow'dan almıştım. Anca öyle olmuştu.

Galiba Google hesabının ayarlarından değiştirmek gerekiyor.

Değiştirdim olmadı.

Ben telefondan Express VPN ile Amerika yapmıştım. Yeni Google hesabı açmıştım, numara istemişti onu da Textnow'dan almıştım. Anca öyle olmuştu.

PC deyim ama ne yapabilirim ki?

Textnow uygulamasını göremiyorum.

Fakat bu şekilde olmaz ki. Aynız zamanda Denetim Masası'ndaki ağ ayarlarından Domain'leri yani DNS de değiştirmen lazım. Yoksa uygulama bakıyor IP Amerika ama DNS Türkiye

BlueStacks ona bakar mı?
Ben cevap alamamak.

BlueStacks ona bakar mı?
Ben cevap alamamak.
Hocam pardon fark edemedim. Valla bence bakar çünkü tarafımca test edildi ve sonuçta sunucu bu tcp/udp bağlantıları için ip ve dns kaydı tutuyor ve çoğu sunucularda eğer bölge uyuşmazlığı varsa chaptca ve benzeri doğrulama sistemleri koyuyorlar.

PC DNS falan değişmeden olmaz mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…