Merhaba arkadaşlarımla 10 dolar bütçe belirledik 1 tane korku oyunu istiyoruz. Escape the Backrooms düşünüyor. Z geriye ne önerirsiniz? Fakat geri kalanlar korku olmazsa iyi olur ve birden fazla oyun olursa güzel olur.
--Runch Simulator - 0.70$ (çiftlik ve avcı oyunu süper bir oyun)
--Zombie army trilogy - 4.50$ (Left 4 Dead benzeri)
--Stardew Valley - 4.20$ (2D çiftlik oyunu 2+dan fazlası destekliyor mu bilmiyorum)
--Don't Starve Together - 2.25$ (alınca bir kopya ücretsiz veriyor arkadaşınıza hediye ediyorsunuz)
--Blazing Sails - 2.71 (PvP korsan oyunu)
--World War Z - 7.15$ (bu da Left 4 Dead benzeri fakat grafikleri yeni nesil olanından)
--Payday 2 - 4$ (klasik herkesin bildiği soygun oyunu)
--Rust - 11.40$ (10 dolar sınırınızı biraz aşıyor ama bu fiyata alınabilecek en iyi Online oyun yüzlerce saat geçirebilirsiniz.)
--Pacify - 2.10$ (2 saat oynadım olayını hala tam çözemedim ama anlayan için güzel oyun)
--7 Days to Die - 14.70$ (güzel bir hayatta kalma zombili oyun bu da sınırı geçiyor ama belki yoksa eğer hoşunuza gidebilir diye ekledim keza bu da Rust gibi yüzlerce saat götürür ekip varsa 2 kişiyseniz bence girmeyinmin 3 kişi olsun)
--Raft - 14$ (bu da sınırı geçmiş fiyatı fakat bir göz atın süper oyun)
--Fall Guys - (Steam'den kalkmış Epic'te bedava Max 10 saatten fazla oynanmaz ama 10 saate kadar gayet eğlenceli bir oyun)
--The Forest - 2.10$ (klasik herkesin bildiği herkesin kütüphanesindeki oyun eğer yoksa kesinlikle alın 2 kez ekiple bitirip bir kez yarıda bırakmışlığım var)
--Business Tour - ücretisiz (ücretsiz bir oyun monopoly gibi ilk başta monopoly mi oynanır PC de demiştim ama 50 saatim var süper bir oyun arada girerim premium üyelik almadan Max 2 kişi ile girilir)