Steam 10 dolara alınacak oyun önerisi

xSylas

Decapat
Merhaba arkadaşlarımla 10 dolar bütçe belirledik 1 tane korku oyunu istiyoruz. Escape the Backrooms düşünüyor. Z geriye ne önerirsiniz? Fakat geri kalanlar korku olmazsa iyi olur ve birden fazla oyun olursa güzel olur.

Arkadaşlarınızın sayısına göre farklı oyunlar önerebilirim. Örneğin, sayınız fazla ise Feign Aggro gibi rol yapma oyunları tercih edilebilir. Eğer sayınız azsa, Ranch Simulator gibi oyunları önerebilirim.

Merhaba arkadaşlarımla 10 dolar bütçe belirledik 1 tane korku oyunu istiyoruz. Escape the Backrooms düşünüyor. Z geriye ne önerirsiniz? Fakat geri kalanlar korku olmazsa iyi olur ve birden fazla oyun olursa güzel olur.

--Runch Simulator - 0.70$ (çiftlik ve avcı oyunu süper bir oyun)
--Zombie army trilogy - 4.50$ (Left 4 Dead benzeri)
--Stardew Valley - 4.20$ (2D çiftlik oyunu 2+dan fazlası destekliyor mu bilmiyorum)
--Don't Starve Together - 2.25$ (alınca bir kopya ücretsiz veriyor arkadaşınıza hediye ediyorsunuz)
--Blazing Sails - 2.71 (PvP korsan oyunu)
--World War Z - 7.15$ (bu da Left 4 Dead benzeri fakat grafikleri yeni nesil olanından)
--Payday 2 - 4$ (klasik herkesin bildiği soygun oyunu)
--Rust - 11.40$ (10 dolar sınırınızı biraz aşıyor ama bu fiyata alınabilecek en iyi Online oyun yüzlerce saat geçirebilirsiniz.)
--Pacify - 2.10$ (2 saat oynadım olayını hala tam çözemedim ama anlayan için güzel oyun)
--7 Days to Die - 14.70$ (güzel bir hayatta kalma zombili oyun bu da sınırı geçiyor ama belki yoksa eğer hoşunuza gidebilir diye ekledim keza bu da Rust gibi yüzlerce saat götürür ekip varsa 2 kişiyseniz bence girmeyinmin 3 kişi olsun)
--Raft - 14$ (bu da sınırı geçmiş fiyatı fakat bir göz atın süper oyun)
--Fall Guys - (Steam'den kalkmış Epic'te bedava Max 10 saatten fazla oynanmaz ama 10 saate kadar gayet eğlenceli bir oyun)
--The Forest - 2.10$ (klasik herkesin bildiği herkesin kütüphanesindeki oyun eğer yoksa kesinlikle alın 2 kez ekiple bitirip bir kez yarıda bırakmışlığım var)
--Business Tour - ücretisiz (ücretsiz bir oyun monopoly gibi ilk başta monopoly mi oynanır PC de demiştim ama 50 saatim var süper bir oyun arada girerim premium üyelik almadan Max 2 kişi ile girilir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı