Çözüldü 10 FPS sabitlenme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Getramen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda bu problem vardı zaten. Bilgisayarımı formatladım düzelmişti, driver bile güncelleştirmeden her oyunda 150 FPS alıyordum. Ancak bir şeyler oldu ve FPS kendi kendine 60'a kilitlendi. Game DVR vs her şey kapalı, V-Sync kapalı. Güncelleştirdim gene aynı. En düşük ayarlarda 60, yüksekte 10 alıyorum. Normalde yüksekte en az 100 alıyordum. Ne yapmalıyım? Sistem Windows 10 ASUS laptop.

Çözüm
Galiba sorunu çözdüm. Çözümü sadece entegre grafik kartı olanlar denesin(ıntel ve Windows 10 için denendi).

Microsoft Store'den bu uygulamayı indiriyoruz. Uygulamayı açında buradan oyunlarınızı seçiyorsunuz ve ekliyorsunuz(ister manuel, ister otomatik).

Daha sonra her oyuna gelip bu ayarları yapıyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende (Windows 10 ve Intel cihaz) çalıştı.
Sistemim:
Intel Core i5-6200U 2.4GHz (entegre grafik işlemcisi var)
8 GB RAM.
64 Bit Windows 10 işletim sistemi.
NVIDIA GeForce 940M ekran kartı 2 GB.
Sistemini biraz daha detaylı yazabilir misin ?

Intel Core i5-6200U 2.4ghz
8 GB Ram
64 bit Windows 10 işletim sistemi
Nvidia Geforge 940M ekran kartı 2 GB
Sistem özelliklerim yeterli. Önceden de FPS düşük olsa bilgisayar eskidi derdim. Bilgisayarı formatladım düzelmişti, 2 gün sonra gene 60 FPS oldu.

Nvidia'nın programından kapatmayı denedin mi ?

Galiba sorunu çözdüm. Çözümü sadece entegre grafik kartı olanlar denesin(ıntel ve Windows 10 için denendi).

Microsoft Store'den bu uygulamayı indiriyoruz. Uygulamayı açında buradan oyunlarınızı seçiyorsunuz ve ekliyorsunuz(ister manuel, ister otomatik).

Daha sonra her oyuna gelip bu ayarları yapıyorsunuz ve kaydet diyorsunuz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende (Windows 10 ve Intel cihaz) çalıştı.
Sistemim:
Intel Core i5-6200U 2.4GHz (entegre grafik işlemcisi var)
8 GB RAM.
64 Bit Windows 10 işletim sistemi.
NVIDIA GeForce 940M ekran kartı 2 GB.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…