Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Haziran 2023 #21 443595 dedi: Tamam burada sınıf tekrarıyla ilgili bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık.
443595 dedi: Tamam burada sınıf tekrarıyla ilgili bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 8 Haziran 2023 #22 Kükreyen Deli Adam dedi: Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık. Genişletmek için tıkla... Diyorum ben metin özellikle bilmece gibi yazılmış. Neyse yarın düzelttirmeye giderim velimle.
Kükreyen Deli Adam dedi: Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık. Genişletmek için tıkla... Diyorum ben metin özellikle bilmece gibi yazılmış. Neyse yarın düzelttirmeye giderim velimle.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 8 Haziran 2023 #23 Kükreyen Deli Adam dedi: Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, sizide şüpheye düşürdüm. Bu metinde çok farklı anlamlar yatıyor. Yapay zeka zihnimi açtı.
Kükreyen Deli Adam dedi: Devam edemez demiş yani sınıfta kalır anlamında kullanılmış. Valla hocam beynimi yaktınız ya siz anlamadınız ya biz anlamadık. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, sizide şüpheye düşürdüm. Bu metinde çok farklı anlamlar yatıyor. Yapay zeka zihnimi açtı.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 8 Haziran 2023 #24 443595 dedi: Kusura bakmayın hocam, sizide şüpheye düşürdüm. Bu metinde çok farklı anlamlar yatıyor. Yapay zeka zihnimi açtı. Eki Görüntüle 1812733 Genişletmek için tıkla... Yapay zeka bile emin değil "Söz konusu olabilir." diyor. Cümleyi yazana Sosyal halkı olarak ödül verilmesi gerek.
443595 dedi: Kusura bakmayın hocam, sizide şüpheye düşürdüm. Bu metinde çok farklı anlamlar yatıyor. Yapay zeka zihnimi açtı. Eki Görüntüle 1812733 Genişletmek için tıkla... Yapay zeka bile emin değil "Söz konusu olabilir." diyor. Cümleyi yazana Sosyal halkı olarak ödül verilmesi gerek.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 9 Haziran 2023 #25 brkyozell dedi: Diyorum ben metin özellikle bilmece gibi yazılmış. Neyse yarın düzelttirmeye giderim velimle. Genişletmek için tıkla... Klasik resmi kağıt zırvaları işte. 1 devamsızlığını sildirerek sınıfı geçersin. Seneye nice belgelere.
brkyozell dedi: Diyorum ben metin özellikle bilmece gibi yazılmış. Neyse yarın düzelttirmeye giderim velimle. Genişletmek için tıkla... Klasik resmi kağıt zırvaları işte. 1 devamsızlığını sildirerek sınıfı geçersin. Seneye nice belgelere.