Merhaba özürsüz devamsızlığım şu an 10 gün. İnternete baktığımda 10 günü geçerse kalınır diyor ama emin olamadım. 10 gün olunca mı kalınıyor 10.5 gün olursa mı? Teşekkürler.
Merhaba özürsüz devamsızlığım şu an 10 gün. İnternete baktığımda 10 günü geçerse kalınır diyor ama emin olamadım. 10 gün olunca mı kalınıyor 10.5 gün olursa mı? Teşekkürler.
Kalıyorsun. Okulun idaresine gidip özürsüz devamsızlığını özürlüye geçirmen lazım.Merhaba özürsüz devamsızlığım şu an 10 gün. İnternete baktığımda 10 günü geçerse kalınır diyor ama emin olamadım. 10 gün olunca mı kalınıyor 10.5 gün olursa mı? Teşekkürler.
Hocam 5 devamsızlık yapınca belge gidiyor.Ah be
Bizim zamanımızda 19.5 gün falandı. 10 neymiş ya.
Hocam 5 devamsızlık yapınca belge gidiyor.
Ne güzel be hocam.Ben 2011 mezunuyumBizde 10 falan olunca gidiyordu galiba. 19.5 gün özürsüz devamsızlık + 10 gün de özürlü devamsızlık hakkı mı ne vardı. Unuttum galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.