Instagram 10 gün önce kapatılan Instagram hesabı açılır mı?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 10 gün önce İnstagram hesabım kapatıldı. 5 yıldır kullandığım için tüm bilgilerim, her şeyim vardı, hepsi gitti. Bir şekil açtırmam gerek, ne yapabilirim? Instagram ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, ne yapacağım?

Açılmaz diye biliyorum, iletişime geçmek için Facebook'tan meta üyeliği alıp iletişime geçebilirsin.

Merhaba itiraz ettiniz mi yoksa tamamen mi kapandı.

Ne kadar?

İtiraz etme hakkım yoktu direk kapatıldı. Kimlik attım sadece onu istediler.

Kimlik attıysan itiraz etmişsin demek eğer kimlik atmana rağmen kapandıysa bir daha açılmaz yaşınız mı tutmuyor kaç yaşındasınız?

Kimlik attıysan itiraz etmişsin demek eğer kimlik atmana rağmen kapandıysa bir daha açılmaz yaşınız mı tutmuyor kaç yaşındasınız?
17 yaşındayım.

Önceden bir kere daha oldu ama açtırmışlardı bu sefer olmadı, ne yapacağım bilmiyorum.

17 yaşındayım.

Önceden bir kere daha oldu ama açtırmışlardı bu sefer olmadı, ne yapacağım bilmiyorum.

O zaman arkadaşın dediği gibi meta üyeliği alabilirsin başka bir arkadaşının Instagram hesabından da yapabilirsin ilk ay 17 TL sonra aboneliği iptal edersin.

O zaman arkadaşın dediği gibi meta üyeliği alabilirsin başka bir arkadaşının Instagram hesabından da yapabilirsin ilk ay 17 TL sonra aboneliği iptal edersin.
Meta üyeliği mavi tik mi alacağım yani İnstagrama?

Evet doğru detaylarına bakarsan zaten görürsün canlı destek veriyorlar.
Peki tamamdır. Gelişme olursa yazarım.

Merhaba, halen açamadım, mavi tik de olmadı, onaylamıyor kimlikteki fotoğrafla, ne yapabilirim, 5 gün falan kaldı, silinmeye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…