Çözüldü 10 gün özürsüz olmak üzere toplam 30 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ederson

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim 5 gün özürsüz, 19 gün özürlü devamsızlığım var. Bu hafta daha 4 gün okul var, haftaya 5 gün okul var ve gitmek istemiyorum. Haftaya ise yoklama alınıp alınmayacağı belli olmadığından sınıfta kalma ihtimalim var gitmezsem. Yani sorduğum soru şu: Benim özürsüz devamsızlığım 10 gün olursa ve toplam devamsızlığım 30 gün olursa sınıfta kalacak mıyım?

Özürsüz devamsızlık için sınır 10 iken özürlü devamsızlık için bir sınır bulunmamaktadır, ayrıca 5 gün sınırı da kaldırılmıştır.
Özürlü sınır 20
Özürsüz sınır 10
(Özürsüz 5 günü geçerse belge alamıyorsun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Özürlü sınır 20
Özürsüz sınır 10
(Özürsüz 5 günü geçerse belge alamıyorsun)

Özürlünün sınırı 20 değil. Özürlü özürsüz toplam 30 gün. Özürlü devamsızlık için herhangi bir kısıtlama yok. Özürlü 25 olup da özürsüz 3 olabilir kalmazsın. Belge alamama olayı da kaldırıldı. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

özürlü sınır 20
Özürsüz sınır 10.
(özürsüz 5 günü geçerse belge alamıyorsun)

Ben bu devamsızlıkla 11. sınıfta belge alabildim, 5 gün olayı kalktı diye biliyorum ve artı olarak 29.5 gün yapsan sıkıntı yok. 30 olduğunda iş bitmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki benim amcam da ortaokul öğretmeni kuzenlerim falan gitmedi bende dahil benim 15 gün devamsızlığım vardı bırakmadılar. Liseyi bilemem okuluna göre değişebilir.

Hocam deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki benim amcam da ortaokul öğretmeni kuzenlerim falan gitmedi bende dahil benim 15 gün devamsızlığım vardı bırakmadılar. Liseyi bilemem okuluna göre değişebilir.
Yalnız kesin bilgi değil siz garantiye alın bence maksimum 10 günde bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…