10 gün sonra dershanem başlıyor ve benim bu 10 günde iyice kafa dağıtmam lazım. 12. sınıf oluyorum. Neler önerirsiniz? Koskoca Çorum'da(!) yapacak bir şey bulamıyorum. 1 tane AVM var onda da çok ilgimi çeken şeyler yok. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ne yani adam doktor olduğunda sen Java bilmiyorsun, almıyoruz mu diyecekler Yazılım üzerine okuyacağını söylese bir nebze tamam diyeceğim. + 10 günde öğrenilebiliyor muymuş bunlar
Boş boş önerilerde bugün. Java bileni arayıp da İngilizce bilmeyeni aramak da ayrı bir kafa olmalı. Sanırım mahalle yazılımcı şirketi bura.
Aslında yarın bir gün işe gireceği zaman, bilmesi gereken en önemli dil İngilizce. Mühendislik alanında bir meslek okumayacaksa kodlama dili öğreneyim diye kasmaya gerek yok. Algoritma nedir, nasıl işler gibi temel bilgileri bilse yeter.
Bilgisayarım imzamda ki gibi en fazla hangi oyunu oynayabilirim ki? Arkadaşlarıma takılacağım. Bu sene sınavım olduğu için seneye hazırlıkta öğreneceğim yazılımı. Basketbol oynamayı düşüneceğim.