10 günde kafa dağıtmak

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
10 gün sonra dershanem başlıyor ve benim bu 10 günde iyice kafa dağıtmam lazım. 12. sınıf oluyorum. Neler önerirsiniz? Koskoca Çorum'da(!) yapacak bir şey bulamıyorum. 1 tane AVM var onda da çok ilgimi çeken şeyler yok. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım öğrenmeye başla ileride millet birini işe alırken hangi dilleri biliyorsuna aradığı cevaplar İngilizce, Arapça değil Python, C#, JAVA olacak.
Aahah buna çok güldüm :D

Ne yani adam doktor olduğunda sen Java bilmiyorsun, almıyoruz mu diyecekler :D Yazılım üzerine okuyacağını söylese bir nebze tamam diyeceğim. + 10 günde öğrenilebiliyor muymuş bunlar :D

Boş boş önerilerde bugün. Java bileni arayıp da İngilizce bilmeyeni aramak da ayrı bir kafa olmalı. Sanırım mahalle yazılımcı şirketi bura.

Bilgisayarım imzamda ki gibi en fazla hangi oyunu oynayabilirim ki? Arkadaşlarıma takılacağım. Bu sene sınavım olduğu için seneye hazırlıkta öğreneceğim yazılımı. Basketbol oynamayı düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı