10 günde matematik temeli nasıl hazırlanmalı?

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sıfırdan başladım TYT AYT matematiğe TYT 25 AYT 15 net hedefim var, bıyıklı matematiğin 10 günlük kampından sonra ne yapmalıyım? Ocaka kadar halletmeliyim, TYT matematiği kamp 10 günlük ama diğer videolarla 30 video ediyor ve bitirmem 1 gün değil en az 2 gün sürüyor. Saatlerce çalışmama rağmen bitmek bilmiyor yani 20 gün falan sürer gibi, toplamda konuları iyice anlamaya çalışıyorum.

TYT matematiği kamp 10 günlük ama diğer videolarla 30 video ediyor

Diğer videoları izlemek zorunda değilsin ki? Sadece çözemediğin sorulara baksan yeter. Ben henüz 2. gündeyim ilerleyen günlerde ne olur bilmem. Uzun sürdüğü doğru ancak azimli olursan en fazla 15 günde biter gibi.

Diğer videoları izlemek zorunda değilsin ki? Sadece çözemediğin sorulara baksan yeter. Ben henüz 2. gündeyim ilerleyen günlerde ne olur bilmem. Uzun sürdüğü doğru ancak azimli olursan en fazla 15 günde biter gibi.
öyle yapıyorum ztn ama yapamadığım soru çok oluyor farklı soru tipleri falan koyuyor hoca çoğu zaman ne yapıcağım aklıma bile gelmiyor bir yerde sadeleştirme yapmam gerekiyor ama ben bunu bilmiyorum mesela soru hatalı çıkıyor işlem önceliğindede uzun sorularda - leri + ları karıştırıyordum bu şekildede baya zaman gidiyor her türlü günde 10 saate yakın çalışıyorum öğlen 2 veya 3 te başlıyorum ayrıca tyt matematik ve ayt matematiğin konularını yetiştirmem lazım ki diğer derslere vakit kalsın ayt edebiyat,coğrafya,tarih tyt fen gibi

Öyle yapıyorum zaten ama yapamadığım soru çok oluyor farklı soru tipleri falan koyuyor hoca çoğu zaman ne yapacağım aklıma bile gelmiyor bir yerde sadeleştirme yapmam gerekiyor ama ben bunu bilmiyorum mesela soru hatalı çıkıyor işlem önceliğindede uzun sorularda -leri +ları karıştırıyordum bu şekilde de bayağı zaman gidiyor her türlü günde 10 saate yakın çalışıyorum öğlen 2 veya 3'te başlıyorum ayrıca TYT matematik ve AYT matematiğin konularını yetiştirmem lazım ki diğer derslere vakit kalsın AYT edebiyat, coğrafya, tarih TYT fen gibi

Seninle aynı durumdayım. Benim temelim biraz da olsa var ama yine de temel kampını izliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı