Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım)
Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım)
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 21 Nisan 2021 #2 Tek bir sınava çalışırsan olur bence, çünkü öyle yapacağım.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #3 Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Bende 9.sınıfım pek tavsiye etmem
Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Bende 9.sınıfım pek tavsiye etmem
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 Din ve kolay derslere çalışabilirsin ama matematik gibi derslerde çok iyi olacağını düşünmüyorum. Ama azimliysen yaparsın Bol şanss!
Din ve kolay derslere çalışabilirsin ama matematik gibi derslerde çok iyi olacağını düşünmüyorum. Ama azimliysen yaparsın Bol şanss!
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #5 Son günlere bırakmak hata olmuş. 10 gün sıkıntı.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 21 Nisan 2021 #6 Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Çalışırsın çok rahat. Ama ben çalışamam mesela. Çünkü 300 sayfa ödevim var. Sizin ödev derdiniz yoksa çok rahat çalışırsınız.
Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Çalışırsın çok rahat. Ama ben çalışamam mesela. Çünkü 300 sayfa ödevim var. Sizin ödev derdiniz yoksa çok rahat çalışırsınız.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #7 AkaiYoru dedi: Çalışırsın çok rahat. Ama ben çalışamam mesela. Çünkü 300 sayfa ödevim var. Sizin ödev derdiniz yoksa çok rahat çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapıyorsun?! Sakin!
AkaiYoru dedi: Çalışırsın çok rahat. Ama ben çalışamam mesela. Çünkü 300 sayfa ödevim var. Sizin ödev derdiniz yoksa çok rahat çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapıyorsun?! Sakin!
sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #8 Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Zor ama hemen başla bence ben de 9.sınıfım bizimkiler oldu önceden. Şimdi 8 Haziran'da 2.dönem 2.sınavları yapmayı düşünüyorlar.
Abi yapma dedi: Merhaba 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyor bildiğiniz gibi. 10 gün içerisinde sınavlara çalışabilir miyim? (9.sınıfım) Genişletmek için tıkla... Zor ama hemen başla bence ben de 9.sınıfım bizimkiler oldu önceden. Şimdi 8 Haziran'da 2.dönem 2.sınavları yapmayı düşünüyorlar.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 21 Nisan 2021 #9 AkaiYoru dedi: Çünkü 300 sayfa ödevim var. Genişletmek için tıkla... Benim de 3 tane performans ödevim var acaba bunları yaparken sınava nasıl çalışabiliriz?
AkaiYoru dedi: Çünkü 300 sayfa ödevim var. Genişletmek için tıkla... Benim de 3 tane performans ödevim var acaba bunları yaparken sınava nasıl çalışabiliriz?
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 21 Nisan 2021 #10 Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan 3 Mayıs'taki sınavlara ilişkin çok önemli açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 Mayıs'taki sınavlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili bakış açımız şu;... www.hurriyet.com.tr
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan 3 Mayıs'taki sınavlara ilişkin çok önemli açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 Mayıs'taki sınavlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili bakış açımız şu;... www.hurriyet.com.tr