10 günde sınavlara çalışmak

Herkes iç karartıcı şeyler yazmış. Ben 1 hafta kala başlıycam ve gayet rahatım. 2. Haftanın sınavlarını o haftasonu çalışırsın.

Dedi ama bizim okul erken yapıyor ve bu sınavlar 3 Mayısa ertelendiğinde 29 Mart'tan sonra ki sınavlar ertelendi diyordu.
26 Marta kasar olanlar ertelenmedi.
Ve 8 Haziran'da 2.dönem 2.sınavlar olacakmış.

Hocam 8 Haziran kısmı doğru bir bilgi değil. Kulaktan dolma bilgileri buraya yazmayın lütfen.

Dedi ama bizim okul erken yapıyor ve bu sınavlar 3 Mayısa ertelendiğinde 29 Mart'tan sonra ki sınavlar ertelendi diyordu.
26 Marta kadar olanlar ertelenmedi.
Ve 8 Haziran'da 2.dönem 2.sınavlar olacakmış.

Okul biraz fazla iddialı, bakanlık ertelese bile sınavları yapacağız diyorlarsa, orada bir sıkıntı var.

Hocam MEB'in ziya Selçuk'tan ve okullardan haberi yok ki. Herkes kafasına göre sınav yapıyor. MEB ne işe yarıyor o zaman. Resmiyet kayboluyor gibi yavaş yavaş.

Hocam onlara zaten kaç haftadan önce yazı gitti biz 1. sınavları olurken onlara zaten 2. sınavları olacakları söylenmişti. Zaten açıklama yapılırken de sınavları başlamış okulları ayrı tuttular. Yani kısaca her şey resmiydi ve olacak olanlara 1 ay önceden haber verildi.

Ben senenin başından beri derslere girdim ve 1.Dönem sınavlarına 3-4 gün kala çalıştım, ortalamam 93 geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…