Satılık 10 Günlük Logitech G430 7.1 Surround

CerveZa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 10 gün önce bir arkadaşımın hediye olarak aldığı Logitech G430 kulaklığımı satıyorum. Sıfır fiyatı en ucuz ortalama 350-380 civarında. 280TL + Kargo ücretine veya elden olacaksa direk 280TL'ye satıyorum.
Üründe en ufak bir çizik dahil yoktur. Her parçası problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Ürün Media Markt'dan alındı garantisi bulunmakta. Kutusu duruyor. Zaten 10 günlük ürün sıfır ayarında hala.
Satma sebebim ise daha kaliteli bir kulaklık almak istememden kaynaklı. Zaten kaliteli bir ses kartım var ve Jak girişli üst seviye kulaklıklara yönelmek istiyorum. Kıbrıs'da öğrenciyim, Ankara'da oturuyorum. İster elden, ister aracı yolu ile istersenizde kargo - havale yolu ile işlemi gerçekleştirebiliriz.
Kıbrıstan Türkiye'ye kargo ücretinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama eğer fazla bir miktar ise ortaklaşa ödeyebiliriz veya ücretin bana düşen kısmını kulaklık fiyatından düşürebilirim.
Almak isteyenler iletişime geçebilirler. Olurda buradan hızlı cevap veremezsem aşağıya facebook adresimi bırakıyorum. Kurallara aykırı değildir umarım. İyi sosyaller.

Facebook adresim : https://www.facebook.com/cerveza1234

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…