Steam 10 günü geçmiş oyunun DLC iadesi gerçekleşir mi?

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Dying Light 1 oyunun enchanted versiyonuna sahiptim. Definivite sürümüne yükseltmek istedim Enchanted'den Definitive'ye yükselten bir paket vardı o paketi ben görmemiştim direkt Definitive versiyonunu satın almıştım hem extradan para vermiştim.

Hem de boşu boşuna oyunu tekrar satın almıştım 10 gün aradan geçmesine rağmen iade gerçekleşir mi?

Kaç saat oynadın?

Kaç saat oynadın?

Paketi satın almadan önce 40 saat oynamıştım paketten sonra 20 saat daha oynadım.

Saati çok umursayacaklarını düşünmüyorum sadece DLC iadesi yapacağım.

Paketi satın almadan önce 40 saat oynamıştım paketten sonra 20 saat daha oynadım.

Edemezsiniz. En fazla 14 gün ve 2 saat olması gerekiyor.

DLC iadesi hakkında bilgim yok ama oyun iadesi yapamazsınız DLC de de vardır belki.

DLC iade ediliyor muydu ?

Edemezsiniz. En fazla 14 gün ve 2 saat olması gerekiyor.

DLC iadesi hakkında bilgim yok ama oyun iadesi yapamazsınız DLC de de vardır belki.

Oyunu zaten 2 kere satın aldım 2. satın alımımı iade edeceğim.

DLC iade ediliyor muydu?

Paketi iade edeceğim tek 1 DLC değil.

Açıklamaya da yanlış paketi satın aldığımı yazdım çünkü yüksetme paketi mevcuttu o paketi ben görmemiştim direkt oyunla beraber satın almıştım o yüzden iade edebileceklerini düşünüyorum.

Maalesef bakıyorlar saate bende böyle bir şey yaşadım.

Bekleyip göreceğiz bakalım hayırlısı.

İade gerçekleşti arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…