10 ila 14 bin TL sistem önerisi

Leewzy

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ailem borçta olduğundan kısıtlı bir bütçem var, 10-14 bin TL arası bir fiyata hazır sistem veya laptop almak istiyorum. Sıkça oyun oynayan bir insanım; Valorant, Minecraft, Roblox gibi oyunlarda aşırı FPS beklentim yok, 30-60 FPS arası bile yeterli. Önerebileceğiniz laptop veya hazır sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el olsa da olur mu?
Önceliğim 1. El

1K daha çıkıp bunu alsan iyi olur. Aşağısı için 2.el bakmanı öneririm. Ayrıca Laptop falan demişsin, monitör dahil mi bu bütçeye?

Monitör dahil değil

Laptop olarak arkadaşlarım MSI'ın bu laptopunu önerdi sizce alınır mı?

Bu paraya laptopu boş ver üzülürsün. Attığım kasayı almaya çalış oyun oynayacaksan.

Şu an 10. Sınıfım beni 1-2 yıl idare etmesi yeterli ondan sonra masaüstü geçerim aldığım laptopu da ders amaçlı kullanırım diye düşünüyorum oynayacağım oyunlar en fazla Minecraft, Valorant, Roblox belki bazı mobil oyunlar vesaire yani pek ağır oyunlarla ilgilenmiyorum üstüne monitör de eklenince masaüstü pek sıcak bakmıyor ailem.

Şu an 10. Sınıfım beni 1-2 yıl idare etmesi yeterli ondan sonra masaüstü geçerim aldığım laptopu da ders amaçlı kullanırım diye düşünüyorum oynayacağım oyunlar en fazla Minecraft, Valorant, Roblox belki bazı mobil oyunlar vesaire yani pek ağır oyunlarla ilgilenmiyorum üstüne monitör de eklenince masaüstü pek sıcak bakmıyor ailem.
Bunu idare eder seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı