S Squirrell Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Eğitim amaçlı, derslerde de kolaylık sağlayacak uzun ömürlü, yüksek çözünürlüklü tablet var mı önerebileceğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Eğitim amaçlı, derslerde de kolaylık sağlayacak uzun ömürlü, yüksek çözünürlüklü tablet var mı önerebileceğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim
0komerr Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 2. el ipad al çok güzel tabletler gelır android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyim
C canerewind Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 7 7840HS, RTX 4060 Mobile, 16gb RAM, 1Tb ssd. Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 S9 FE+ öneririm ekran büyük not tutmada bayağı işlevli ekran boyutu. 0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu arada buna aldanmayın S9 Ultra gibi makine tabletler var Android'de Apple'cı olmama rağmen Samsung tablet piyasasına fena giriş yaptı.
S9 FE+ öneririm ekran büyük not tutmada bayağı işlevli ekran boyutu. 0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu arada buna aldanmayın S9 Ultra gibi makine tabletler var Android'de Apple'cı olmama rağmen Samsung tablet piyasasına fena giriş yaptı.
bitmiyobxe Decipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 25 Ağustos 2024 #4 Squirrell dedi: Eğitim amaçlı, derslerde de kolaylık sağlayacak uzun ömürlü, yüksek çözünürlüklü tablet var mı önerebileceğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Şu laptop sepette 9.700 TL. 500 tl lik bir indirim var. Kaçırma. https://app.hb.biz/BPBVyCo6OXfY
Squirrell dedi: Eğitim amaçlı, derslerde de kolaylık sağlayacak uzun ömürlü, yüksek çözünürlüklü tablet var mı önerebileceğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Şu laptop sepette 9.700 TL. 500 tl lik bir indirim var. Kaçırma. https://app.hb.biz/BPBVyCo6OXfY
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.848 Makaleler 3 Çözümler 9 25 Ağustos 2024 #5 0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok Samsung'un tabletleri şu an ozellik vs olarak cok iyi Apple tabletler ise canavar ama samsunga kotu diyemeyiz hele hele o butcelerde.
0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok Samsung'un tabletleri şu an ozellik vs olarak cok iyi Apple tabletler ise canavar ama samsunga kotu diyemeyiz hele hele o butcelerde.
Jklmn Picopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Eski bir model ama Samsung Tab A7 var. Samsung'un diğer modellerine bakabilirsin.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.848 Makaleler 3 Çözümler 9 25 Ağustos 2024 #7 Jklmn dedi: Eski bir model ama Samsung Tab A7 var. Samsung'un diğer modellerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... S9FE+ varken Tab A7 ne.
Jklmn dedi: Eski bir model ama Samsung Tab A7 var. Samsung'un diğer modellerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... S9FE+ varken Tab A7 ne.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 25 Ağustos 2024 #8 0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ya kullanmadan saçma sapan bir yorum atıyorsunuz ya da 1000 TL'ye kıytrık Android cihaz alıp laf ediyorsunuz. Her halükârda ne dediğinizi bilmeden yorum yapıyorsunuz, tecrübe etmeden şöyle saçma sapan bir firmayı gömüp diğerini övmeyin.
0komerr dedi: 2. el iPad al çok güzel tabletler gelir Android alırsan 1 sene sonra cöp sana sımdıden diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ya kullanmadan saçma sapan bir yorum atıyorsunuz ya da 1000 TL'ye kıytrık Android cihaz alıp laf ediyorsunuz. Her halükârda ne dediğinizi bilmeden yorum yapıyorsunuz, tecrübe etmeden şöyle saçma sapan bir firmayı gömüp diğerini övmeyin.
S Squirrell Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #9 Denizius124 dedi: S9FE+ varken Tab A7 ne. Genişletmek için tıkla... Bende s9fe+ düşünüyorum parasını ençok hakemden bu fiyat aralığında s9fe+ gibi geldi
Denizius124 dedi: S9FE+ varken Tab A7 ne. Genişletmek için tıkla... Bende s9fe+ düşünüyorum parasını ençok hakemden bu fiyat aralığında s9fe+ gibi geldi
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.848 Makaleler 3 Çözümler 9 25 Ağustos 2024 #10 Squirrell dedi: Bende s9FE+ düşünüyorum parasını ençok hakemden bu fiyat aralığında s9FE+ gibi geldi. Genişletmek için tıkla... S9 FE+ ya da Huawei tabletlere de bakabilirsiniz işlemcisinden dolayı pek ısınamadım ama güzel cihaz.
Squirrell dedi: Bende s9FE+ düşünüyorum parasını ençok hakemden bu fiyat aralığında s9FE+ gibi geldi. Genişletmek için tıkla... S9 FE+ ya da Huawei tabletlere de bakabilirsiniz işlemcisinden dolayı pek ısınamadım ama güzel cihaz.