3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Nisan 2022 #11 Rosalind dedi: Tebrik ederim Hem daha önce paylaşılan hem de konu sahibinin isteği dışında bir cevap bu. Genişletmek için tıkla... Görmedim.
Rosalind dedi: Tebrik ederim Hem daha önce paylaşılan hem de konu sahibinin isteği dışında bir cevap bu. Genişletmek için tıkla... Görmedim.
ecoysf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #12 Rosalind dedi: Bu kodun ne kadar verimsiz olduğunun farkında mısın? İç içe döngüler burada gereksiz. Benim kodum beş kere çalışarak sonuca ulaşırken seninki on beş kere çalışarak ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama olay dizilerin ve döngülerin mantığını anlamak ders programlamaya giriş dersi.
Rosalind dedi: Bu kodun ne kadar verimsiz olduğunun farkında mısın? İç içe döngüler burada gereksiz. Benim kodum beş kere çalışarak sonuca ulaşırken seninki on beş kere çalışarak ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama olay dizilerin ve döngülerin mantığını anlamak ders programlamaya giriş dersi.