10 Kasım İçin Oluşturduğum Atatürk Sayfası

AlanTuring

Megapat
Makaleler
9
Merhaba arkadaşlar 10 Kasım için Atam İzindeyiz sözünden yola çıkarak kendi alanlarımızda çalışmalar yaptık. Ben de teknoloji alanında bunu yapmıştım. Yaptığım ilk web sitesi o yüzden çok üst düzey bir şey olmadı eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Atatürk'ün eserlerine resimlere tıklayarak pdf olarak ulaşılabiliyor, videolar var ve paragraflar var.

10 Kasım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok beğendim dostum açıkçası. Hem fikir olarak hem de dizayn olarak gayet yeterli bi' başlangıç benim düşüncemde. Lakin bu başlangıç olarak böyle kalmamalı, içerik olarak daha da zenginleştirmelisin.

Tasarım zayıf, içerik güzel. Tasarımla uğraşacaksanız Dreamweaver+Photoshop çalışmalısınız. Hazır templatelerden indirip düzenleme yaparak da kendinizi geiştirebilirsiniz. Tasarımı kendim yapmasam da olur derseniz, Joomla, hazır bloglar vs. araştırabilirsiniz. Bu alanda ileri gitmek isterseniz ASP.NET, olmadı PHP çalışmalısınız.

2000'lerin başlarında Frontpage+Photoshop+Flash 5 ile HTML sayfa hazırlamak için saç baş yoluyordum. Ardından Dreamweaver ile devam ettim, hobi amaçlı siteler oluşturdum. Şimdi işler daha kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler Dikkate alacağım Yolun başındayız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…