A alpp400 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:30 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi. Okulum farklı ilçede olduğu için servisle gidiyorum eğer zorunluysa bir yolunu bulacağım artık.
Başlıkta gördüğünüz gibi. Okulum farklı ilçede olduğu için servisle gidiyorum eğer zorunluysa bir yolunu bulacağım artık.
E Emir Tepe Femtopat Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:33 #2 Hocam okulunuz ile iletişime girin en iyi yol budur.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.027 Makaleler 8 Çözümler 13 Yer Arsenal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Pazar 22:33 #3 Zorunlu. Geçerli mazeretin varsa okul yönetimine önceden bildirmen gerekiyor.
A alpp400 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:37 #4 Mephistopheles dedi: Zorunlu. Geçerli mazeretin varsa okul yönetimine önceden bildirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bi durumdakarşı gösterebilirmiyim?
Mephistopheles dedi: Zorunlu. Geçerli mazeretin varsa okul yönetimine önceden bildirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bi durumdakarşı gösterebilirmiyim?
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:39 #5 alpp400 dedi: Eki Görüntüle 2601332 şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bir durumdakarşı gösterebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gösterirsin zorunlu deseler bile korkutmak için diyorlar zaten.
alpp400 dedi: Eki Görüntüle 2601332 şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bir durumdakarşı gösterebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gösterirsin zorunlu deseler bile korkutmak için diyorlar zaten.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 788 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN Pazar 22:40 #6 alpp400 dedi: Eki Görüntüle 2601332 şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bi durumdakarşı gösterebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Velilere gönüllü diyor sen Veli misin ?
alpp400 dedi: Eki Görüntüle 2601332 şöyle bir mesaj atmışlar ve "gönüllü" ibaresi geçiyor disiplin gibi bi durumdakarşı gösterebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Velilere gönüllü diyor sen Veli misin ?
emirsedatkya Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:41 #7 Sıkıntı çıkmaz.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 671 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 22:42 #8 İlkokulda mısın? Bunca yıl öğrenemedin mi zorunlu olmadığını hiçbir yaptırım olmadığını.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.079 Çözümler 8 Pazar 22:45 #9 Hiçbir şey olmaz, bazen blöf yaparlar gelmeniz için. Hayatımda bir kere bayramlarda ya da törenlerde okula gitmedim.
Hiçbir şey olmaz, bazen blöf yaparlar gelmeniz için. Hayatımda bir kere bayramlarda ya da törenlerde okula gitmedim.