WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 29 Haziran 2023 #21 Guwandykow Seyitbay dedi: 10 KB/s degil internediniz ben atdiginiz gorseldeki 0.17 kbps gordum. Siz yanlis hesaplamissiniz. 21 KB/s internet hiziniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü konu neden mesaj ile hortlatıyorsunuz ki. 4 sene olmuş.
Guwandykow Seyitbay dedi: 10 KB/s degil internediniz ben atdiginiz gorseldeki 0.17 kbps gordum. Siz yanlis hesaplamissiniz. 21 KB/s internet hiziniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü konu neden mesaj ile hortlatıyorsunuz ki. 4 sene olmuş.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 30 Haziran 2023 #22 WinTime dedi: Hocam ölü konu neden mesaj ile hortlatıyorsunuz ki. 4 sene olmuş. Genişletmek için tıkla... Yazayim dedim.
WinTime dedi: Hocam ölü konu neden mesaj ile hortlatıyorsunuz ki. 4 sene olmuş. Genişletmek için tıkla... Yazayim dedim.