10 km yol gitmek için elektrikli bisiklet önerisi

maksywww0202

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben okul değiştirdim ve şu anki okulum neredeyse 9-10 kilometre uzakta, bu yüzden elektrikli bisiklet alacağım. Menzili mümkünse 30 ve üstü olsun, hızı da 25 ve üstü olursa olur ve 25 bini geçmesin.

Hocam halihazırda bir bisikletiniz varsa dönüştürmeyi öneririm. Elektrikli bisikletler ağır ve dolaylısıyla daha yavaş oluyorlar güce göre değişse de.

Hocam halihazırda bir bisikletiniz varsa dönüştürmeyi öneririm. Elektrikli bisikletler ağır ve dolaylısıyla daha yavaş oluyorlar güce göre değişse de.

Maalesef yok hocam ama dönüştürürsem kaça patlar? Ve hangi bisikleti dönüştürürsem iyi olur.

Vallahi ortalamaları en son bayağı pahalıydı marka ismini bulursam yazarım.

Bisikleti dahil etmeden 250W 30kya gelir büyük ihtimal Bisan Kron vb alabilirsiniz bisiklet iyi olsun yeter elektrikliye özel diye bir şey yok.

Vallahi ortalamaları en son bayağı pahalıydı marka ismini bulursam yazarım.

Bisikleti dahil etmeden 250W 30kya gelir büyük ihtimal Bisan Kron vb alabilirsiniz bisiklet iyi olsun yeter elektrikliye özel diye bir şey yok.

Peki maç kaç km gidebilirim ve kaç km hız yapılır bununla

Bendekinde 45 ile gidiyordum menzil pedal kullanmazsanız 15 20 km olabilir.

Elektrikli bisikletler ağır ve kullanışsız diye duyduğum için hiç araştırmamıştım o tarafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…